Skip to content

Nunta lor prin ochii nostri. Alexandra si Teodor.

nunta Constanta | miri constanta

Fotograf nunti | foto nunta Constanta

Va spuneam in nenumarate randuri despre cum anul acesta am avut sansa sa fotografiem cei mai frumosi miri. Si cele mai frumoase nunti.

Si… nu mai avem cuvinte sa descriem ultima nunta a acestui sezon, incheiat in mod spectaculos de catre Alexandra si Teodor. Dar avem fotografiile. 🙂

Si va spunem totusi cateva lucruri despre nunta lor grozava si relaxa(n)ta.

A avut loc la Diplomatic Mamaia( multumim frumos domnului Ianus pentru complicitatea la surpriza pe care am facut-o mirilor. 🙂 ).

Muzica (si nu doar muzica)a fost un adevarat spectacol, mai ceva ca la un concert live oferit de Vox Band. Fantastic band! 🙂

Dansul mirilor sau spectacolul oferit de acestia a fost coregrafiat de First Dance by A.

Coltul dulce si tortul de nunta a fost pregatit cu migala de Lady in Bucatarie.

Buchetul miresei si cel al nasei au fost de-a dreptul deosebite si… altfel. La fel ca si aranjamentul de la masa mirilor. “Vinovata” se face Botanica. 🙂

Alexandra a pus la propriu in valoare deosebita rochie de mireasa creatie Marie Ollie – Arthur Gabriel Dinu; pantofii bijuterie au fost de la Aldo iar coafura a fost realizata de Corina Tudor.

Teo, mirele nostru grozav( hai ca am zis si pe post, ca sa se stie) a purtat costum Su Misura si pantofi Musette.

Alaturi de nasi savurosi( by the way, v-am spus ca anul acesta, fara exceptie, nasii au fost la fel de spectaculosi precum mirii?) si invitati care de care mai “zglobii” si cu maaaare chef de distractie, nunta Alexandrei si a lui Teo intra in categoria celor speciale.

Dragilor, va multumim tare mult pentru ca ne-ati incredintat amintiri pretioase si pentru deschiderea aratata. Sa aveti o viata minunata, ca voi!

Fotograf nunti | foto nunta Constanta

Teodora si Adrian,

Fotografi pentru tot ce conteaza

Fotograf nunti | Foto nunta Constanta | Evenimente Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography