Skip to content

Fotograf de nunta: ce criterii sa iei in considerare

fotograf de nunta

Fotograf de nunta

Fotograf de nunta… Te-ai gândit câte criterii sunt de luat in considerare? Iată câteva aspecte de care ar trebui să ții cont în procesul de selecție:

  1. Stilul de fotografie abordat: Verifică portofoliul fotografului pentru a te asigura că fotografiile sale sunt pe placul vostru( implică și partenerul în selecția furnizorilor de evenimente, este un prim pas pentru comunicarea in căsnicie). Există diferite stiluri, precum tradițional, documentar, artistic sau jurnalistic. Alege un fotograf ale cărui lucrări te impresionează și care se potrivește cu preferințele voastre.
  2. Experiența și abilitățile de gestionare a evenimentului: Află cât de multă experiență are fotograful în fotografierea nunților și care este viziunea lui despre acest eveniment. Experiența în domeniul nunților poate fi un factor important, deoarece un fotograf de nunta cu experiență va ști cum să se comporte în diferite situații și cum să găsească cele mai bune unghiuri și lumină.
  3. Recomandări și recenzii: Verifică recomandările și recenziile altor cupluri care au lucrat cu fotograful respectiv. Acestea pot fi găsite pe site. Opiniile altor persoane pot oferi o perspectivă valoroasă asupra calității serviciilor oferite.
  4. Prețul cerut pentru serviciile oferite: Verifică pachetele și prețurile oferite de fotografi și asigură-te că înțelegi exact ce primești pentru fiecare pachet în parte. 
  5. Relaționare: Este important să ai o conexiune bună cu fotograful de nuntă și de acesta îți poți da seama încă de la întâlnire. Țineti cont de faptul că veți petrece o zi întreagă împreună. Asigurați-vă  că vă veți simți confortabil în prezența lui și că împărtășiți aceleași idei și valori în ceea ce privește fotografierea nunții.

Cu Violeta și Andrei ne știm de ceva timp, astfel că punctul 5 a fost primul bifat din lista de mai sus. 🙂  Ulterior am fost incluși în lista foarte scurtă fotografilor preferați.

Fotograf de nuntă?

Poate și  un pic mai mult de atât! Am câștigat un super prieten care s-a asigurat pe tot parcursul evenimentului că avem in permanență aparatul in funcțiune și totodată a fost deliciul întregii seri. :))

Unde am fotografiat? KRAFT MARKET; PASAJUL MACCA- VILACROSSE; REINA EVENTS

Teodora si Adrian,

Fotografi de nuntă și emoții. 

Fotograf de nunta Constanta | Fotograf profesionist nunta | Fotograf nunta Bucuresti

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

TE POATE INTERESA SI:

Fotograf de nunta: ce criterii sa iei in considerare 1

Fotografie de nunta

Fotografie de nunta. Nunta, ceremonie religioasa, petrecere de nunta… Toate aduna la un loc prietenii si oamenii dragi pentru a celebra momentul de fericire al

Read More »