Sedinta Foto de Craciun

Sedinta foto de Craciun

2020

Sedinta Foto de Craciun 1

Esti inca in cautarea cadoului perfect? Sarbatorile sunt aproape si cu siguranta vrei ca mesajul fiecarui lucru daruit sa fie cat mai aproape de inima celor dragi si sa le aduca bucurie in suflet.

 

O Sedinta Foto de Craciun in studioul Orange Photos va pastra toate acele amintiri care iti vor fi atat de dragi si care iti vor aduce aminte de fiecare data de momentele magice petrecute cu familia ta.  Fie ca este doar pentru voi sau va ganditi la parinti, bunici, unchi sau matusi, cu siguranta toti se vor bucura rasfoind zambetele voastre. Noi vom avea grija ca toate aceste momente imortalizate sa le punem cu grija intr-un album foto de calitate pe care il vei pastra peste ani.

Pentru ca ne pasa si tinem la siguranta voastra si a noastra, sedintele foto vor fi programate la interval de 1 ora distanta una de cealalta.

Avem astfel timpul necesar sa dezinfectam suprafetele si sa ne asiguram ca ne vom revedea sanatosi la urmatoarea sedinta.

Asa cum multi dintre voi deja stiti, vom avea zambetul la purtator chiar daca vom purta masca pe tot parcursul sedintei foto.

Alege oferta  potrivita pentru tine si suna-ne la numarul de mai jos sau foloseste formularul de contact.

Sedinta Foto de Craciun 2

Detalii Sedinta Foto de Craciun

Sedinta Foto de Craciun

Album Piele Optional

Sedinta Foto de Craciun

Timpul de predare este de 14 zile.

Timpul de predare este de 14 zile.

Timpul de predare este de 14 zile.

Sedinta Foto de Craciun 3

Album Piele Optional

Timpul de predare este de 14 zile.

Sedinta Foto de Craciun 4
Sedinta Foto de Craciun 3
Sedinta Foto de Craciun 4

Rezerva Acum!

[contact_form to=”orange@orangephotos.eu” subject=”Contact form message from Orange Photos”]

Ce spun Clientii

Oameni minunati, foarte talentati si cu rabdare de fier! Ies minuni din mainile lor! ❤❤❤ Am avut parte de o sedinta de Craciun de vis! Va multumim tare, tare mult pentru amintirile superbe!
Orange Photos inseamna mai mult decat un studio foto. Inseamna pasiune, daruire, profesionalism, perfectiune si prietenie. Bonus, amintiri frumoase pe viata!
Teo si Adi sunt 2 oameni frumoși la suflet, care emană energie, veselie, pasiune, profesionalism, mult profesionalism, bucurie că ii ai alaturi...

Suna Acum si obtine o Programare !

Sedinta Foto de Craciun. Rezervarea este necesara.