Skip to content

Emotii in ziua nuntii? Hai sa vezi cum scapi de ele in doar 3 pasi

emotii in ziua nuntii

Emotii in ziua nuntii

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Emotii in ziua nuntii? 

Cu siguranta le-au simtit atat Mari cat si Alex dar nu au lasat sa se vada si au trait ziua nuntii lor din plin. Cuvantul de ordine a fost distractie si multa, dar multa veselie. 

Poate ca la starea lor au contribuit si cei mai mici invitati, care au demonstrat- daca mai era nevoie- ca a trai clipa nu este doar un indemn ci si o stare. 

Ne place sa credem ca din fiecare eveniment pe care il fotografiem invatam cate ceva si de-a lungul timpului am invatat ca a te bucura de prezent este poate cel mai bun sfat pe care il poti oferi. Timpul trece atat de repede incat de cele mai multe ori nu apuci sa te bucuri cu adevarat de tot ce traiesti. Iata motivul pentru care am ales ca astazi sa va impartasim cateva “trucuri” cu care sa invingeti/ gestionati  emotiile din ziua nuntii.

Top 3 sfaturi pentru nu mai trai  emotiile in ziua nuntii

Desigur, ne referim la emotiile acelea care nu sunt constructive. 🙂 

Pentru ca de fapt noi adoram emotiile, ba chiar le traim o data cu voi in anumite momente( momente cu cei dragi, in biserica, la dansul mirilor…)

  1. O bună planificare va va ajuta să evitati situațiile stresante în ziua nunții. Asigurati-va că toate detaliile au fost bine stabilite cu furnizorii și echipa de organizare a evenimentului. Lista de verificare bine pusă la punct va va oferi încredere că totul este în ordine.
  2. Momentele de Relaxare: Acordați-va timp pentru a va relaxa si a va pune pe primul plan.  Savurati ceva bun, plimbati-va, faceti o baie relaxanta, orice. Ba chiar si timp cu voi insiva. 

  3. Delegati responsabilități: Nu încercati să faceti totul singuri. Delegati responsabilități sau sarcini unor persoane de încredere, precum membrilor familiei, prietenilor apropiați sau chiar coordonatorului evenimentului. Ajutorul suplimentar va va permite să va relaxati și să va bucurati de ziua voastra fara sa aveti grija detaliilor logistice. 

Nu uitati că această zi este despre voi doi și despre bucuria de a vă uni viețile. Fiti deschis să acceptati că nu totul va fi perfect și concentrati-va pe frumusețea momentului și a legăturii voastre.

Asa cum se vede in fotografii, Mari si Alex s-au distrat pe deplin, inconjurati doar de cei dragi lor: familia si prietenii apropiati. Daca au avut si ei emotii in ziua nuntii? Cu siguranta da si cu siguranta le-au invins savurand fiecare clipa de distractie. 

Teodora si Adrian,

Fotografi de emotii in ziua nuntii.

Fotograf nunta Constanta | Fotograf profesionist nunta | Fotograf nunta Bucuresti

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENESde emotii

Da de veste si prietenilor tai daca ti-au placut fotografiile! 

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Si daca tot ai ajuns la final, hai sa vezi ce fotografii am mai facut. 🙂

Sedinta foto la mare este in top cautari pe google, stiai?

fotografia de nunta constanta | nunta la plaja

FOTOGRAFIA DE NUNTA IN 2024

Fotografia de nunta …In 2024, conform Alist magazine, trendul pentru nunti va fi marcat de opulenta si experiente culinare inedite.  2024 va fi anul in care

Read More »
Emotii in ziua nuntii? Hai sa vezi cum scapi de ele in doar 3 pasi 1

Fotografie de nunta

Fotografie de nunta. Nunta, ceremonie religioasa, petrecere de nunta… Toate aduna la un loc prietenii si oamenii dragi pentru a celebra momentul de fericire al

Read More »