Skip to content

FAQ’s

Ai O Intrebare?

Acum Ai Raspunsul

fotograf constanta

Va deplasati si in afara orasului/ tarii?

Orange Photos in calitate de fotograf nunta Constanta, este activ in general pe piata reprezentata de aceasta regiune. Acceptam insa cu bucurie provocarea unui loc nou, cu traditii diferite. Exemplu stau deplasarile noastre in Franta, Grecia sau Brasov , Bucuresti etc.

FAQ's 1
5/5

Care este timpul de predare al fotografiilor de nunta?

Timpul de predare al fotografiilor de nunta este de 45 de zile lucratoare. Predarea se face online, intr-o galerie personalizata si parolata.

Timpul de stocare este nelimitat, dar va recomandam sa aveti back up copy.

FAQ's 2
5/5

Cum trebuie sa se imbrace un fotograf la nunta?

Tinuta fografului nu trebuie sa faca nota discordanta cu evenimentul. De evitat pantalonii scurti, tricoul sau orice tinuta care poate sa arate neingrijit. In acest sens o camasa, vesta sau un sacou se incadreaza perfect evenimentului si il face pe fotograf sa arate ca un profesionist.

Care sunt pachetele oferite?

Pentru fotografia de nunta si fotografia de botez exista 3 tipuri de pachete. Pachetele sunt: confort, extra si premium.

Cum ai descrie stilul OrangePhotos?

Pot spune cu certitudine că este un NonTrend. Pot spune că nu este Boho, DarkGreen sau Gotic. Este un stil Natural al cărui singur obiectiv ești Tu.
De ce aceasta alegere? Pentru că înainte de orice trend, a cărui efemeritate o cunoaștem cu toții, cel mai important ești Tu, Omul.

Aveti pachete foto video?

Ca fotograf de nunta oferim doar servicii foto. Serviciile video sunt oferite de colaboratorii nostri.

5/5
dansul mirilor constanta | first dance by A | fotografi constanta | foto nunta Constanta | diplomatic mamaia

Povestea Ta, Misiunea Noastra! Suna Acum!

Dedicat Amintirilor tale

contact