CONTACT

Orange Photos – fotograf nunta Constanta

Ati parcurs un drum lung si suntem foarte fericiti ca ati ajuns aici. S-ar putea sa fiti epuizati dupa atatea cautari pe internet. Ati vazut atat de multe fotografii si ati citit asa de multe povesti de nunta, dar va asigur ca acum sunteti la locul potrivit.

Aceasta este casa noastra, asa ca va rugam sa va relaxati  poate cu o ceasca de cafea sau cu un pahar de vin si  sa ne scrieti  in detaliu tot ce credeti ca ar trebui sa stim despre evenimentul vostru.

Povestiti-ne  in cat mai multe detalii despre visele voastre, despre familia si prietenii vostri, despre modul in care va planificati nunta si despre asteptarile voastre cu privire la fotografia de nunta.

In timp ce va pregatiti mesajul, dorim sa va spunem ca ne place foarte mult sa fotografiem  nunti, sa ne facem prieteni noi si sa calatorim!

 Putem sa participam la in  jur de 25 de povesti de dragoste in fiecare an. In acest fel, ne putem concentra  pe fiecare poveste pe care o fotografiem, incepand cu acoperirea evenimentului si cheltuind cantitatea potrivita de timp pentru post-procesarea imaginilor voastre.

REACH USConstanta, Romania


Tel : 0745892345
Tel : 0742064131


orange@orangephotos.eu


Available


OR MAIL US!