Skip to content

Fotograf Constanta

DESPRE NOI 1

Randuri catre tine.

Fotografia, calatoriile si setea de frumos sunt pasiuni care ne leaga de oameni. Pentru ca ne place sa cream conexiuni, ne place sa inghetam clipa si sa cream punti intre acum si maine. 

Primul contact cu fotografia de eveniment a venit in Franta, cand la invitatia  bunilor nostri prieteni am fotografiat crestinarea fiului lor – Ayann Alexandre. Numele Orangephotos este strans legat de acel eveniment; Orange este un orasel din sud -estul Frantei, cunoscut pentru unul dintre cele mai bine pastrate teatre romane din lume. Este aproape imposibil sa nu te indragostesti de acel loc si de energia lui. 

Credem ca fotografiile noastre vor rezista precum teatrul roman pentru ca sunt facute cu pasiune, creativitate si seriozitate.  Investim in ele energie buna, entuziasm  si dragoste de frumos pentru a ne asigura ca depasesc granita timpului. 

Pasul către fotografia de eveniment, fie că este fotografie de nuntă fie că este fotografie de botez a reprezentat cursul firesc al pasiunii noastre si bineînțeles dezvoltarea acesteia odată cu Orangephotos.ro.

Suntem Dora si Adrian Penes si prețuim viața, iubirea și amintirile frumoase. Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti prin intermediul site-ului sau personal, ca fotografi ai evenimentelor voastre speciale. Sau cu o vizita in studio.

Povestea Ta, Misiunea Noastra! Suna Acum!

Dedicat Amintirilor tale

contact