Skip to content

Sedinta foto maternitate Constanta

Sedinta foto maternitate constanta

Sedinta foto maternitate constanta

Cine poate descrie cel mai frumos sentiment de pe Pamant? Maternitatea aduce atatea schimbari, atatea trairi… mai ceva ca o avalansa! Chiar daca nu te simti tocmai ca o zana  in fiecare zi, experienta este memorabila si cu siguranta merita imortalizata. 

De ce este recomandat sa iti oferi aceasta sesiune?

Din momentul in care constientizezi sarcina incepi sa visezi la momentul in care iti vei tine puiul in brate. Cu siguranta vei intampina si momente mai putin placute dar per ansamblu vei ajunge sa spui “cat de mult mi-a placut sa fiu insarcinata! ” Nu voi dezvolta acum despre caruselul de sentimente care vin navala ci voi spune doar ca este o perioada de necomparat si TU esti cea care il traieste!

Cand este cel mai bine sa faci programarea pentru sedinta foto de maternitate?

Momentul ideal pentru a te programa pentru o sedinta foto de maternitate dureaza aproximativ 5 saptamani. 🙂  In  saptamanile 28-36 de sarcina, in functie de fiecare viitoare mamica, se contureaza cel mai frumos burtica, devenind numai buna de fotografiat. 

Esti insarcinata si iti doresti sedinta foto de maternitate?

Hai sa ne cunoastem, impreuna vom crea cele mai frumoase amintiri!

Sarbatoreste fiecare clipa! 

Viata este un dar! Celebreaza-l cum se cuvine si creeaza-ti amintiri pe care sa le poti rasfoi atunci cand puiul de om va creste.

Pentru noi este foarte important ca tu sa fii in elementul tau. Ne dorim sa te redam asa cum esti, fara sa intervenim foarte mult in fotografiile pe care le facem. Poti veni cu propria recuzita sau o poti folosi pe cea existenta in studio. 

Teodora si Adrian,

Fotografii trairilor tale.  

Fotograf nunta Constanta | Fotograf profesionist nunta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

Facebook
Email
WhatsApp
Pinterest

Vremea de afara indeamna la rasfoit: 

fotografia de nunta constanta | nunta la plaja

FOTOGRAFIA DE NUNTA IN 2024

Fotografia de nunta …In 2024, conform Alist magazine, trendul pentru nunti va fi marcat de opulenta si experiente culinare inedite.  2024 va fi anul in care

Read More »
Sedinta foto maternitate Constanta 1

Fotografie de nunta

Fotografie de nunta. Nunta, ceremonie religioasa, petrecere de nunta… Toate aduna la un loc prietenii si oamenii dragi pentru a celebra momentul de fericire al

Read More »