Skip to content

Fotograf Constanta. ArtBending – wire art. O altfel de arta.

fotograf constanta | fotograf nunta constanta | fotograf nunta | sedinta maternitate constanta

Fotograf Constanta

V-am spus aici ca am luat parte la unul din cele mai frumoase evenimente organizate de Almira Events  si ca l-am cunoscut pe Paul Cordos. Pe langa faptul ca ne-a impresionat foarte tare tot ce a mesterit in acea zi, ne-a placut ca dincolo de artistul cunoscut peste mari si tari este un om minunat. Un om care a crezut cu tarie in ce stie sa faca, in fortele si visul lui si care a adus sarma la un alt nivel. 🙂

Daca nu am fi fost acolo ca fotograf( constanta) am fi fost in stare sa il privim ore in sir cum modeleaza cu pasiune si migala tot ce si-au imaginat invitatii: de la nume pana la masinute, sigle, figurine si “portrete”.

Daca v-am starnit un pic interesul, sa stiti ca pe Paul il gasiti aici. Si aici. Si la o simpla cautare pe net, veti gasi o multime de articole si filmulete, care mai de care mai minunate; veti descoperi astfel ca ceea ce face el este de-a dreptul unic. Poate transforma o petrecere de vis intr-una memorabila. Poate fauri cadouri de neuitat pentru apropiati, pentru prieteni, pentru colegi, pentru invitati.

Orice va trece prin cap. 🙂

Paul, abia asteptam sa ne revedem.

Dora si Adi,

Fotografii evenimentului tau.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES