Skip to content

Cu ei incep cele mai frumoase povesti. Asa cum toate ar trebui sa fie.

fotograf constanta | fotograf botez constanta | fotograf nunta constanta

Fotograf Constanta

Pe prietenii nostri de la Almira Events ii cunoasteti deja de aici. Am avut la propriu placerea de a lua parte, ca fotograf Constanta, la unul din cele mai importante evenimente din viata lor- botezului minunatului Albert George, care a fost delicios de-a

dreptul! Niste ochi mari si curiosi care priveau cu seninatate ceea ce se petrecea in jur, zambete de-a dreptul cuceritoare acordate cu discretie… am zis delicios?

Si pentru ca ei se pricep al naibii de bine la organizat evenimente memorabile si impecabil de… organizate, au facut totul de la cap la coada. Incepand cu amenajarea spatiului in care a avut loc petrecerea- Casa Ok by OVO si pana la vremea perfecta( zau, asa ne-au dat senzatia, ca pot controla pana si vremea!), totul a fost la superlativ.

Sa mai spunem ca decorul te ducea cu gandul la pace si calm? Ca muzica a fost in asentimentul tuturor prietenilor veniti la petrecere, de la mic la mare?  Ca nu a ramas nici un coltisor neexplorat si  devenit atractie? Ca nimeni nu s-a plicitisit o clipa si ca toti am avut ocazia de a cunoaste oameni minunati?

Paul Cristian Cordos, “pasionat de modelajul sârmei, a fondat conceptul Art Bending in anul 2011.

Primele obiecte au fost realizate in anii 2001 – 2005 dupa o perioada de studiu independent asupra formei si texturii firului de  sârmă. Performatele stradale de la Cluj-Napoca, Sibiu, Paphos, Viena si Paris i-au adus aprecieri, astfel lucrarile sale au ajuns sa fie cunoscute in Romania, Franta, Italia, Germania, Belgia, Marea Britanie, Canada, S.U.A. si  Japonia.” Nu va zicem foarte multe despre el si nici despre ceilalti ci va invitam sa le vizitati site-ul. Merita!

Caricaturalia, aka Liana Oprea ne-a aratat inca o data ca dincolo de viata de zi cu zi nu avem nevoie de oglinda, ci de creionul ei. 🙂

“Dincolo de definiția din DEX, caricatura este o artă a ironiei și autoironiei benigne, oricât de înțepătoare ar fi. Asta prin simplul fapt că rolul ei este unul creativ, nu distructiv. Iar efectul, unul pozitiv. Râsul face bine la sănătate. Mulți dintre muzii și muzele mele cu simțul umorului îmi spun, înainte de a-i desena: „Sunt eu caricatură deja, ce-mi mai faci?”. Ei bine, întotdeauna poate fi și mai amuzant! Caricatura nu urmărește să fie răutăcioasă fără a provoca zâmbete, nu vrea să distrugă, ci să creeze. Cel puțin un zâmbet pe chipul cuiva. Dacă ți s-a luminat fața după ce-ai văzut rezultatul, înseamnă că mi-am făcut bine treaba. Dacă ceilalți au râs, la fel. Nu te impacienta, le va veni și lor rândul! Pe prima pagină vorbeam serios: cei care înțeleg caricatura și se bucură de ea sunt oameni cu simțul umorului. Iar umorul face casă bună cu inteligența.”

Alexandra Soare ne-a aratat ca minunile sunt langa noi, in diferite forme.

“Sunt o fata simpla, cu bucurii simple.

Cred ca totul a inceput cand aveam vreo cinci-sase ani si mergeam cu ai mei in parc. In orasul meu natal exista un singur parc mai mare, imi placea sa merg acolo…” Ii gasiti poveste aici.

Ca fotograf Constanta ne-am straduit sa surprindem esenta intregii petreceri desi ne-am simtit ca intre prieteni.

Dragilor, pe cei de Almira ii gasiti aici. Si aici. Si aici. Cu siguranta merita sa va lasati ghidati de ei pentru o petrecere de poveste!

Am zis superlativ? Mai stiti voi alt cuvant?

Dora si Adi,

Responsabili ai amintirilor tale frumoase.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES