Skip to content

De vacanta- fotografie de calatorie

fotografie de calatorie | fotograf nunta constanta | fotograf constanta

Fotografie de calatorie

Ne-am intors luni din concediu. Doamne, dar ce bine- a fost! 🙂

Pentru ca suntem o familie frumoasa, nu am plecat de acasa fara sa intrebam daca e voie cu Mika( catelul millefeuille pokerstraisser din dotare) si fara sa luam sacul foto.

Ai tu chef sa pozezi? il intreb pe Adi. Nu, dar poate ai tu, zice el.  Ghici ce? Am facut eu vreo 5 fotografii, in rest, de fotografie de calatorie s-a ocupat el. 🙂  Eu iubesc zoom-ul care nu cantareste decat vreo cateva kile, dar de cand a aparut in viata noastra Andrei… alta e “viziunea”.

Fost-am in Moieciu de Sus. Stat-am la o pensiune prietenoasa.  Mancat-am bine(am venit cu vreo 2 kile in plus; nu ne mandrim cu ele, dar nu a fost nici usor sa le aducem acasa). Nu am pozat mancarea, ca nu despre ea este vorba in fotografia de calatorie( https://orangephotos.ro/fotografie-de-calatorie/dobrogea-fotografie-de-calatorie/).

Impartasim cu voi peisajele de vis- acum ne pare rau ca nu am fotografiat tot ce merita, dar voiam sa ne odihnim degetele si creierul mic. 🙂  Sa mai zic ca domnul Penes vedea peste tot cadre numa’ bune de cel putin o sedinta foto?

Savurati fotografiile si in caz de vi se face pofta, fugiti de acasa. Cu catel cu tot. Si faceti selfie-uri, cat de multe! Se pune ca noi nu avem fotografii impreuna?

www.orangephotos.ro

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora & Adrian PENES