Skip to content

MADALINA SI SORIN- sedinta foto de dupa nunta

FOTOGRAF NUNTA CONSTANTA

FOTOGRAF NUNTA CONSTANTA

Zilele trecute v-am povestit cu vorbe si fotografii frumoase cum ca Madalina si Sorin si-au spus poate cel mai frumos “Da” din viata lor.

Astazi va vom povesti la fel de frumos, dar prin imagini, ca nu au stat pe ganduri si au facut si sedinta foto. Pardon, am facut impreuna sedinta-  pentru ca noi = orangephotos aka fotograf nunta. 🙂

Este ideal ca sedinta foto sa aiba loc in alta zi decat cea a nuntii; stresul, oboseala de peste zi, zecile de ganduri ce zburda isi pun amprenta asupra fotografiilor. Lasati macar cateva zile sa treaca de la eveniment, relaxati-va, mancati ceva, dormiti si… ganditi-va ca sunteti cei mai frumosi si ca aveti o viata minunata inainte!

Madalina si Sorin au stiut ca asta este reteta unei sedinte reusite pentru ca ne-am intalnit inainte de marele eveniment si am pus la punct detalii importante. 🙂

Pentru ca ne place Dobrogea, pentru ca am vrut fotografii “altfel” le- am propus ca loc de desfasurare al sedintei foto cetatea Enisala, ce dateaza inca din secolul XIII( nu o spunem noi, ci cercetatorii nebritanici) si imprejurimile. Nimic inedit, veti spune, la Enisala merge mai toata lumea pentru sedinte foto. Un loc, o mie de ochi si 500 de viziuni asupra lui, voi spune eu ca sa nu va contrazic.

Dragii nostri, sa aveti viata frumoasa si fericita!

Dora si Adi,

P.S.: Ei vor pleca in luna de miere. Noi ne vom uita pe fotografii, viziunea 268. 🙂

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAFI EVENIMENT – Teodora & Adrian PENES