Skip to content

Madalina si Sorin- un nou inceput

Madalina si Sorin- un nou inceput 1

FOTOGRAF NUNTA CONSTANTA

Pe Madalina si Sorin i-am cunoscut anul trecut; dupa cererea in casatorie cei doi au venit in tara pentru a organiza primul mare eveniment din viata lor.

Au inceput prin alegerea restaurantului si pentru ca au vrut sa fie siguri ca amintirile lor vor fi memorabile, :), ne-au contactat pentru o intalnire.  Nu mai are rost sa spun ca a fost chimie de ambele parti( hai sa recunoastem ca si noi suntem simpatici) si ca le-a placut ce au vazut; iaca-ta marturie fotografiile de mai jos.

Chiar daca intre timp viata si-a jucat cartile mai putin norocoase, au realizat inca o data ca viata e frumoasa si merita traita pe deplin. Rochia de mireasa a fost dragoste la prima vedere, costumul ginerelui a fost cel dorit si nu a avut nevoie de ajustari, verighetele ii asteptau cuminti in vitrina… astfel ca in data de 19.08.2017 cei doi au spus un “Da” hotarat.

Cununia religioasa- plina de emotie- a avut loc  la biserica Sfantul Nicolae Vechi.

Va lasam sa savurati fotografiile si sa va convingeti ca daca evenimentul vostru are nevoie de fotografi, aceia suntem noi. 🙂  Ne gasiti pe www.orangephotos.ro.

Madalina si Sorin, sa aveti o viata frumoasa!

P.S.: ne vedem la sedinta foto de dupa nunta. 😉

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAFI EVENIMENT – Teodora & Adrian PENES