Skip to content

Organizatori evenimente. Almira Events.

fotograf nunta | fotograf constanta

Fotograf nunta

In continuarea proiectului nostru, astazi se afla in lumina reflectoarelor prietenii nostri de la Almira Events, pe care i-am rugat sa ne spuna cate ceva despre ei.

Povestea lor a inceput in 2010, in  Mangalia, “intr-o seara ploioasa de octombrie la un pahar de vin, din dorinta de a lua viața în piept si a porni o afacere proprie. Ploaia, vinul, entuziasmul și un pic de inconstienta au pus bazele conceptului Almira Events cu  intenția de a iesi din tiparul nunților clasice, dedicandu-ne exclusiv planificarii și coordonarii evenimentelor cu atmosfera nonconformista.”

Se prezinta pe drept cuvant ca o echipa formata din oameni pasionati de ceea ce fac, oameni cu aceleași valori dar cu personalitați diferite. Tot ce isi doresc este sa fie mereu creativi, sa aduca zambete pe fetele oamenilor si sa le ofere momente unice. De la restaurant, band, fotograf–  furnizorii lor sunt alesi cu grija, pentru a raspunde cererii fiecarui client. Procesul de selecție a acestora depinde de o gama larga de factori, cum ar fi calitatea produselor si serviciilor, timpi de livrare, preturi, disponibilitate, etc. Dar înainte de toate, este foarte important ca acestia sa se ghideze dupa aceleasi  valori , sa  fie pasionati de ceea ce fac si dedicati.

“Aveam o viziune clara a ceea ce dorim sa realizam cu Almira Events, multa pasiune si dedicare. Primul eveniment organizat a fost nunta cuplului Sibel și Adi care au avut încredere in noi desi eram la început de drum si fara experienta. Nunta a avut loc în incinta hotelului Afrodita din Venus pe data de 30 aprilie 2011. După 1-2 kg slabite/persoana, multe cafele, indoieli si emotii, am reusit sa depasim momentul primului eveniment cu brio.

Prima nunta la mare a avut loc în septembrie 2011. Oana și Alex, doi oameni deosebiti care ne-au intrat la suflet înca de la prima intalnire, cand ne-au povestit ca sunt din București si isi doresc o nunta la mare cu tematica marina. Deja hotarasera locația – Corsarul Vama Veche – si doreau ca noi sa ne ocupam de restul detaliilor. Acest eveniment a fost o adevarata provocare pentru o echipa aflata la început de drum: planificarea si coordonarea evenimentului, gasirea furnizorilor, concept si tematica, logistica, ceremonie în aer liber,  foc de tabara, totul a fost o experienta de neuitat care a avut un impact foarte mare asupra dezvoltarii noastre atat ca echipa cat si ca business, astfel luand nastere conceptul de nunta la mare by Almira Events. ”

Principiul dupa care se ghideaza in organizarea evenimentelor este acela ca fiecare cuplu este unic si totodata format din doua personalitati diferite. Astfel, fiecare eveniment trebuie sa reflecte personalitatea celor doi- aceasta fiind baza fiecarui concept.  Nuntile originale si personalizate pot fi realizate pe baza unei comunicari deschise, sincere si transparente. Ca fotograf nunta putem spune ca ne plac (si) nuntile “altfel”. 🙂

De ce este “cool” sa va lasati nunta pe mana lor? Pentru ca este un job full time ce implica munca, seriozitate, pasiune si creativitate; pentru ca investesc si se reinventeaza constant, pentru ca sunt dedicati 100% pentru ca voi sa va bucurati pe deplin de ziua cea mare. Mai stiti ce va povesteam?

Cateva sfaturi legate de nunta perfecta:

“Este foarte important ca inainte de a incepe cautarea locatiei perfecte, mirii sa se puna de acord cu ce fel de nunta isi doresc si sa ia în considerare cateva aspecte importante: daca data evenimentului este una fixa (neaparat în data de … ) sau nu, setarea unui buget realist, numarul estimativ de invitati. Foarte important este ai stilul nunții dorit … de exemplu, o sala de ballroom nu va fi potrivita unui stil boho. De asemenea trebuie sa tina cont si de alte cerinte mai speciale: daca isi doresc un foc de tabara sau sa lanseze lampioane, o ceremonie în aer liber, s.a.m.d.”. Ati auzit de conceptul “Nunta la mare“?

Au foarte frumoase planuri de viitor pe are nu vi le divulgam; ca sa le aflati va trebui sa ii contactati. 🙂 II gasiti pe google, facebook , instagram. 

Stati pe aproape!

Fotografiile sunt puse la dispozitie de Almira Events.

Dora si Adi,

Fotografii evenimentelor tale, oriunde.

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES