Skip to content

Sedinta foto de familie in 3 pasi.

fotografie de familie la malul marii

Sedinta foto de familie.

 

Cand vine vorba despre familie, tot ce conteaza cu adevarat este fericirea si sursele din care aceasta izvoraste. 

Fie ca este vorba despre sanatate, un job bine platit, o casa frumoasa sau armonia dintre parinti, nimic nu egaleaza fericirea care se naste din zambete de copii. Care este rolul nostru? Sa transpunem in amintiri de neegalat toate aceste trairi, fara a fi nevoie sa fim alaturi de voi la orice pas. Am facut un scurt rezumat, astfel ca astazi o sa va spunem…

Care sunt cei 3 pasi pentru o sedinta foto reusita?

Este cat se poate de simplu, veti vedea. Dar mai intai vrem sa va aduceti aminte de sedinta foto de maternitate care a stat cumva “la baza” sedintei de astazi. 

Adorabilului Akim i se spusese deja ca vor urma alte si alte  sedinte foto. 🙂 Asta pentru ca parintii lui pun pret pe amintiri. 

fotografie de maternitate

Iata cei 3 pasi pe care vi-i propunem sa ii luati in considerare atunci cand va dorit o sedinta foto de familie reusita:

  1.  Luati in calcul varsta copilului.

Poate parea ciudat dar daca stabilesti sedinta in plin puseu, este posibil ca cel mic sa isi doreasca sa fie doar in mediul lui, fara persoane straine in jur. La urma urmei, amintirile sunt despre voi toti. 

      2. Alegeti impreuna cu fotograful locul si ora sedintei foto.

De ce impreuna cu fotograful? 

Pentru ca un fotograf cu experienta va sti intotdeauna sa va puna in valoare. El va tine cont de mai multe aspecte care conteaza in fotografie: lumina, amplasare, zgomote de fundal, etc. Astfel veti sti din timp eventualele surprize ce pot aparea pe parcurs. 

 

     3. Dati-va timp pentru sedinta foto.

Sedinta foto de familie este de… familie, deci despre voi. Pentru ca impreuna alcatuiti un intreg si pentru ca impreuna veti cladi amintiri peste timp. Noi suntem ACUM, AICI,  pentru ATUNCI. 

“Savurati” la propriu fotografiile. 

Veti retrai starile de atunci si veti vedea ca mai aveti inca un motiv sa fiti fericiti: VOI!

Sedinta foto de familie a lui Akim, Sena si Sarhan a decurs perfect. Si pentru a vedea cum arata perfectiunea, lasam imaginile sa vorbeasca de la sine

Dora si Adi,

Fotografi ai amintirilor tale de neuitat.

Fotograf profesionist nunta Constanta | Fotograf eveniment Constanta | Fotografii de nunta Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES