Skip to content

Fotografie de familie. An de an.

fotograf nunta constanta | fotograf profesionist constanta | sedinta foto | fotograf constanta | ruinele tomis

Fotograf nunta Constanta | Fotograf profesionist Constanta | sedinta foto

Fotografia de familie este una din preferatele noastre. Si a familiei pe care v-o prezentam azi, cu drag, in fotografii. Ce poate fi mai frumos decat sa aduni amintiri an de an ?

Familia, conform DEX, este  definita ca: “Grup de persoane înrudite prin căsătorie sau prin sânge care trăiesc împreună (soț, soție, descendenții acestora). 2) Succesiune de generații ce se trag dintr-un strămoș; neam; seminție. ◊ ~ de limbi grup de limbi înrudite, care provin din aceeași limbă inițială. ~ de cuvinte totalitate a cuvintelor compuse și derivate formate de la rădăcina aceluiași cuvânt. 3) fig. Reuniune de oameni sau de popoare legate între ele prin interese și idealuri comune. 4) biol. Categorie sistematică superioară genului și inferioară ordinului. [Art. familia; G. D. familiei; Sil. -li-e] /<lat. familia, fr. famille”. Astfel, interesul si idealul comun este ca peste ani buni sa isi poata vedea evolutia, prin ochii nostri. 🙂

La fel ca data trecuta am mers pe mana celor mici la capitolul organizare sedinta foto si se pare ca am luat o decizie corecta. :))))

Va lasam sa ii “savurati”. Noi le multumim si anul acesta pentru ca ne-au ales.

Dora si Adi,

Fotografi de oameni frumosi, an de an.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

[gmap-embed id=”5493″]