Skip to content

Wendy si Jerry – cerere in casatorie

fotograf constanta | fotograf profesionist constanta

Fotograf Constanta

“I promise to never stop loving you
to grow old with you , i promise to be your protector, to always honor you and respect you , and i promise to never stop being your best friend.
I love you so much Wendy. Being with you forever will make me the happiest man and the luckiest man in this world, because you are simply the best women any man could ever ask for so I ask …..
Wendy iyobosa Eriamietor will you marry me ?”

Aceasta este o parte din speach-ul tinut de Jerry iubitei lui Wendy sambata dimineata, in momentul in care a cerut-o de sotie. Este evident ca am fost pe faza, nu? Si nu din intamplare. 🙂

Jerry ne-a contactat cu cateva zile inainte; ne-am intalnit si am discutat planul lui, am pus la cale cateva detalii, l-am ajutat sa isi duca la bun sfarsit planul. Practic am fost partasi ai surprizei pe care a pregatit-o pentru Wendy, care stia doar ca va primi cadou o sedinta foto la implinirea celor 6 ani de relatie. Am vrut ca momentul sa fie “si mai” special si am propus o sedinta foto la rasaritul soarelui. Noi am fost acolo dar soarele s-a incapatanat sa apara si a trimis pe mare o ceata irlandeza. 🙂

Emotiile au fost la locul lor insa nu ne-am facut griji. Cei doi sunt sunt studenti la medicina. 🙂

Pentru ca nu ne dam batuti nicicum, iar capriciile vremii sunt doar “detalii”, am continuat sedinta foto. Astfel, am marcat memorabil ultimul an petrecut in Romania al celor doi indragostiti.

Wendy and Jerry, we wish you all the best and a long happy life together!

P.S. :

Dina Mariage s-a ocupat de buchetul de trandafiri urmand pretioasele indicatii ale lui Jerry

Sa nu schimbati canalul, mai avem ce arata!

 

Dora si Adi,

Fotografi ai amintirilor tale de neuitat.

Pe orice vreme. Devreme.

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES