Skip to content

Fotograf Constanta. Sedinta foto “Valentine’s day”.

otograf constanta. sedinta foto, fotograf studio , fotograf nunta, fotograf botez, fotograf eveniment constanta

Fotograf Constanta. Sedinta foto

Nu stim altii cum sunt, dar noi cand ne gandim la sedinta foto de studio ne straduim sa aducem in prim plan ceva-ul. Sau quelque chose.

Cadre inedite, gandite indelung, testate, imbunatatite… toate fac parte din ceea ce inseamna pentru noi “culise”. O data cu deschiderea studioului- caruia i-am dat deja haine noi- putem pune in lucru toate ideile din “sertarul foto” si mai ales dam frau liber imaginatiei pentru sedinte foto.

Astfel, chiar daca “Valentine’s day” nu este sarbatoarea noastra, este un bun prilej pentru cei indragostiti sa isi ofere cadouri. Pornind de la aceasta idee dam startul sedintelor foto pentru indragostiti.

Primii care au pasit in studio pentru sedinta foto au fost Raluca si Ergi cu care ne-am distrat pe cinste. Si ca de la artist la artist, ne-am pus si la povesti, sfaturi si povete…

Ca de obicei, cuvintele-s putine si nu reusesc sa redea intotdeauna ce vrem noi sa spunem. Si pentru ca ne-am facut un obicei din obiceiul de a va arata sedinta foto, nu vom face altfel nici de data aceasta.

P.S. : Pe ei ii gasiti ca artisti aici si aici.

 

 

Dora si Adi,

Fotografii tai (d)in studio.

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES