Skip to content

Covid 19 si ce conteaza cu adevarat in viata de zi cu zi. De senzatie, nu?

Covid 19 si ce conteaza cu adevarat in viata de zi cu zi. De senzatie, nu? 1

COVID 19 | FOTOGRAF CONSTANTA

Cine ar fi crezut, inainte de luna martie 2020, ca lumea va sta un pic in loc? Cine ar fi crezut ca o “chestie” invizibila va pune pauza relationarii, afacerilor, plimbarilor lungi pe plaja cu gasca de prieteni si a iesirilor in oras?

VIATA

Si cu toate astea, ce nu s-a oprit in loc fost renasterea. Desigur, nu se vor uita niciodata cei ce au fost. Viata are prioritate, vorba reclamei. In jurul nostru natura a renascut, iar noi am fost doar fini observatori. Soarele si luna au rasarit la fel, Pamantul s-a invartit cu aceeasi viteza…

SIGURANTA OFERITA DE PANTECUL MAMEI SI AMINTIRI IN SIGURANTA

Pentru ca la fel ca si voi pretuim viata si amintirile, sedinta foto facuta cu cateva zile inainte de nastere a fost o dovada de incredere oferita de ambele parti. Ce e drept, a fost un pic ciudat sa stam tot timpul sedintei cu masca pe fata. Dar a meritat. Si… masca a devenit parte din viata de zi cu zi. 🙂 

BEBELUSII

Isi aleg parintii si vin intotdeauna cu un scop si la timpul potrivit, daca ar fi sa dam crezare vorbelor din batrani. Ei nu cred in virusi, in pandemii, in revolutii si razboaie. Ei cred in dragoste, in iubire si in cea care le-a fost “adapost” de toate lucrurile mai putin bune din aceasta lume. 

FOTOGRAF CONSTANTA. NE BUCURAM SA FIM MARTORI AI MOMENTELOR CHEIE DIN VIATA TA.

Si suntem onorati sa fim cei care au grija de amintirile tale. Pentru ca viata merge inainte. Cu COVID 19 si FARA el.

Importanta momentelor este data de voi; traite la timp si fotografiate de noi dau nastere amintirilor memorabile, concretizate in imagini din prezentul ACUM pentru mai tarziu.

Dora si Adi,

Fotografi pentru tot ce conteaza cu adevarat.

Fotograf profesionist nunta Constanta | Fotograf eveniment Constanta | Fotografii de nunta Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES