Skip to content

Oana, Ciprian si Natalia- sedinta foto de familie

Sedinta foto - DE FAMILIE

Sedinta foto – DE FAMILIE

FOTOGRAF NUNTA CONSTANTA | FOTOGRAF BOTEZ | FOTOGRAF EVENIMENT

 

Fotografii de la logodna. Fotografii de la nunta.  Fotografii de la trash the dress. Fotografii de maternitate. Fotografii nou nascut. Fotografii de la botez.

Majoritatea se opreste aici cu amintirile si considera ca nu mai este cazul sa apeleze la un fotograf; au aparut deja telefoanele cu care putem fotografia craterele lunii… Nu negam si nu contestam calitatea acestora, cum nici nu punem la indoiala priceperea celor ce le folosesc. Dar cu toate astea – ca fotografi de eveniment – pentru amintirile de familie va sfatuim sa apelati la serviciile unui fotograf.

Avand in vedere ca de cele mai multe ori e greu sa faci selfie cu toata familia, alegi fotografia de studio. Facand aceasta alegere, vei avea certitudinea unor amintiri care merita tiparite si inramate.

Oana (https://www.facebook.com/ianos.oanacristina ) si Ciprian (https://www.facebook.com/ianos.cipriannicolae ) si au ales sa fim noi cei responsabili de amintirile foto ale frumoasei lor familii si impreuna cu Natalia au dat nastere sedintei  foto ce v-o prezentam mai jos.

Ca de fiecare data, multumim frumos pentru votul de incredere acordat si nu uitati: cand amintirile te chinuiesc, cel mai bun medicament este vizionarea sedintei foto. ???? https://orangephotos.ro/

 

Dora si Adi

www.orangephotos.ro

 

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES