Skip to content

8 Martie doar o zi. Sarbatorim esenta ei tot anul? CONEXIUNI

8 martie | fotograf constanta

8 Martie. 

Si toata atentia intr-o singura zi, cand avem atat de multe zile in care sa celebram si sa pretuim…Viata este traita in fiecare zi a anului, cu tot ce inseamna ea: zambete, ploi, furtuna, soare, rasete, tristete si plans, bucurii neasteptate, zambete sincere si tandrete si… lista continua! 

Am gandit un proiect- concept care sa aduca in atentie toate aceste legaturi pe care le cream inca de la nastere si care au in prim plan MAMA. Literatura de specialitate ne spune ca este unul dintre cele mai folosite cuvinte indiferent de situatie; MAMA este primul gand in caz de orice. 

8 Martie in fiecare zi.

Pentru ca iubirea este prezenta zilnic; dincolo de animozitati, de mosteniri transgenerationale, de orice, avem un singur punct de referinta: iubirea materna. Si amintirile create impreuna. Importanta acestora este data de gesturi, de sentimente, de mirosuri si gusturi si de ceva mai mult de atat: bataile inimii care se pare ca nu pot fi confundate… Te-ai gandit vreodata de ce in bratele mamei te calmezi instant? De ce in copilarie o imbratisare de-a ei facea sa dispara orice teama? 

CONEXIUNI

Stii ca nimic nu este intamplator si ca legatura aceasta “invizibila” este imposibil de “rupt”? Cand te-ai gandit ultima data la mama ta asa cum o faci acum cu copiii tai? 

Regasesti relatia cu mama ta in vreunul din cuvintele de mai jos?

Cuib

Ocrotire

Nadejde

Esente

x cuvinte inmultite cu infinit

Iubire

Univers

Nemurire

Infinit

Fotograf Constanta si CONEXIUNI

Amintirile sunt CONEXIUNI materializate prin fotografie. Multi dintre noi, prinsi in tot ce inseamna rutina, nu avem fotografii cu cei dragi pentru ca “las’ ca facem maine, cand ne intalnim si cu frati-tu'” sau “e, cum sa ma pozezi asa, nearanjata? Asa vrei sa ma tii minte?”. Sau: “stai sa vina si tata, sa avem amintire cu toti trei”… si povestea poate continua cu zeci de exemple. Si concret nu se mai intampla pentru ca dispare cheful, amanam pe maine, asteptam nunta din weekend, ziua de duminica…

Hai sa punem punct acestei amanari si sa facem o fotografie! Ia-o pe mama si daca vrei ia-l si pe tata si hai sa surprindem esenta a ceea ce esti TU prin ei! Hai sa oprim timpul in loc pentru cateva minute, avem aceasta putere! 

“A venit primăvara.
Umbra sufletului tău
Pe setea inimii mele
În chip de ploaie albastră
Coboară.

Vreme trece, vreme vine…

A venit vara.
Umbra sufletului tău
Pe tăcerea inimii mele
În chip de spice de aur
Se-apleacă.

Vreme trece, vreme vine…

A venit toamna.
Umbra sufletului tău
Pe tremurul inimii mele
În chip de măr roșu
Se clatină.

Vreme trece, vreme vine…”

O Mama, Grigore Vieru

Amintirile, cel mai de pret cadou. 

Alege sa le oferi sub forma unei sedinte foto, dureaza o viata! Proiectul CONEXIUNI se va derula pe tot parcursul anului; in luna martie ai parte de sedinte foto speciale. 

Si iti las si un cantec, asa cum te-am obisnuit… in ton cu vremea. Versurile se potrivesc in orice imprejurare. 🙂 

Teodora si Adrian,

Fotografi pentru tot ce conteaza.

Fotograf Constanta | Fotograf nunta Constanta | Fotograf profesionist nunta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENE

Facebook
Email
WhatsApp
Pinterest

Un alt fel de conexiuni: