Skip to content

Fotografie cu caracter. Fotografie de studio

GDPR | WWW SOLUTIONS | Fotograf profesionist | Fotograf profesionist Constanta | fotografie de studio | solutii software pentru afaceri

Fotograf profesionist | Fotograf profesionist Constanta

Ne plac la nebunie evenimentele, de orice gen. Dar când vine vorba de fotografia de studio…nebunia e maxima! 🙂

Mai ales când facem fotografii care au de transmis un mesaj important, cum a fost cazul sesiunii cu Victor Jeflea, managerul WSW SOLUTIONS.
Ce face el mai precis?

Cu siguranță toți am auzit despre Regulamentul General pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal și tot ce ține de securitatea datelor.
WSW Solutions vine în sprijinul organizațiilor care nu au în rândul membrilor companiei persoane specializate în domeniul protecției datelor cu caracter personal și oferă servicii externalizate pentru responsabilul cu protecția datelor.

De asemenea, acolo unde nu este cazul desemnării unui responsabil cu protecția datelor asigură servicii de consultanță pentru conformitatea agenților economici cu prevederile Regulamentului General pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

In paralel, WSW Solutions oferă consultanță informatică pentru afaceri. WSW Solutions activează în sfera tehnologiei informației fiind partenerul ideal pentru dezvoltarea unei afaceri în mediul online sau pentru creșterea profitabilității afacerilor existente.
Oferă soluții informatice la cheie pentru orice tip de afacere şi identifică principalele surse de finanțare din fondurile existente pentru achiziționarea soluțiilor propuse, furnizând cele mai potrivite soluții software pentru dezvoltarea afacerilor, implementarea soluțiilor informatice achiziționate precum și pregătirea personalului prin programe de training.

Astfel, Victor ne-a ales pentru fotografiile care îl vor aduce in fata voastră așa cum este el: serios, profesionist și OM.

Dora si Adi,

Din dragoste pentru fotografie. Si pentru oameni.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

[gmap-embed id=”5493″]