Skip to content

Fotograf nunta Constanta. Indrazneste sa fii diferit!

Fotograf nunta Constanta | maria seceleanu | fashion designer | rochii de mireasa constanta | costum ginere constanta | creator moda constanta | costum la comanda constanta

Fotograf nunta Constanta

Din seria “prieteni cu fotografu” astazi v-o prezentam in lumini de studio si nu numai pe Maria Seceleanu.

Cine este Maria?

Absolventa a Universitatii Nationale de Arta Bucuresti, sectiunea Moda – Design Vestimentar este fashion designerul propriului brand Maria Seceleanu.

“Pasiunea pentru frumos si arta a inceput inca de la cele mai fragede varste trecand prin mai multe etape creative: pictura, modelaj, grafica, design vestimentar. Propunerile designerului in materie de creatie vestimentara sunt rezultatele unor mixuri de stari , emotii si inspiratii contemporane. Hainele se remarca prin design unic, cu accent pe forma si culoare. Brandul reflecta atat stilul minimalist, cat si produse versatile adaptandu-se tuturor cerintelor consumatorului. Imaginea aduce in lumina stilul feminin cu tendinte masculine fiind o creatie unica adresata femeii puternice a zilelor noastre.”

Ne-am cunoscut intr-un cadru mai mult decat prietenesc, angrenati fiind intr-o discutie de viitor stralucitor al prietenilor de la Princess Cake Store. Si pentru ca din discutiile constructive apar marile idei, ne-am gandit ca in cadrul proiectului nostru( acela de a va prezenta furnizorii perfecti pentru un eveniment de vis) Maria va atrage atentia prin prisma unicitatii.

I-am vizitat atelierul( aici un flmulet pentru cazul in care nu ne credeti), i-am invitat in studio, am facut o plimbare prin port… toate cu un scop sigur si precis: de a va prezenta modele inedite de rochii si costume barbatesti. Ne-a bucurat faptul ca in urma filmuletului de pe instagram un viitor ginere a ales -o pe Maria pentru a-i crea costumul.

In consecinta, daca va doriti sa iesiti in evidenta cu o creatie unicat, daca vreti sa fiti “vedeta” unui eveniment importanta, pe Maria o gasiti la atelier, cu un telefon in prealabil. 🙂

Fie ca este vorba de rochii cu dantela, vaporoase si fluide sau de rochii pictate manual, orice idee discutata cu Maria va prinde viata fix asa cum o imaginati. Ca de obicei, noi va aratam doar o parte din creatiile ei, sa va incitam. 🙂

Si pentru ca ne place sa va vorbim si in fotografii, va asteptam cu impresii si comentarii pe blog, pe pagina de facebook, pe instagram, pe google. Asa, cate putin din toate.

Maria, felicitari pentru efortul pe care  il depui si multumiri pentru ca ai ales colaborarea cu noi!

Model: Maria Seceleanu.

Rochii creatie proprie; model Maria Seceleanu.

Costum: Maria Seceleanu. Pe toate, asa cum v-am mai spus, le gasiti la atelier. 🙂

Dora si Adi,

Fotografi pentru voi.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

[gmap-embed id=”5493″]