Skip to content

Fotograf Constanta. Make up cu Anca.

fotograf constanta , machiaj mireasa

Fotograf Constanta

MACHIÁ, machiez, vb. I. Tranz. și refl. A (se) farda (minuțios, cu artă); a(-și) face machiajul (pentru scenă). [Pr.-chi-a] – Din fr. maquiller.

Fotografia e o arta. La fel si machiajul. Un machiaj nu tocmai grozav  pus in lumina de o fotografie mai putin reusita nu avantajeaza pe nimeni, de nicio parte. Noi, ca fotograf Constanta ne angajam sa surprindem cele mai frumoase amintiri. Pentru restul, exista Anca, MUA Mac, care ne-a spus cateva secrete din culisele machiajului. O gasiti aici si aici. Exuberanta, sigura pe ea si cu o veselie debordanta ne-a cucerit de la primul ” buna”. 🙂

Am organizat o sesiune de make up in studio; Anca a venit cu Elena si printre live-uri si o gura de cafea am aflat ca,  pentru un machiaj de mireasa,  un ten frumos face toti banii. 🙂

Astfel, am aflat ca primul pas este demachierea tenului( chiar daca ati facut deja asta acasa Anca, o perfectionista intruchipata, nu va va crede pe cuvant 🙂 ) . Ne-a placut tare mult sa vedem ca toate, dar toooaaaaate pensulele au fost dezinfectate cu un produs special 😀 inainte de a fi folosite.

Hidratarea si somnul inainte de un eveniment major merg mana in mana cu un ten si ulterior un machiaj perfect. Stim, machiajul are rolul de a ascunde mici imperfectiuni, dar totodata si de evidentiere a trasaturilor, astfel ca nu va refuzati un somn odihnitor. 🙂 In caz contrar, fotograf Constanta va fi pe faza. :))))))))))))

Anca ne recomanda ca orice machiaj de mireasa sa fie discutat inainte cu MUA si musai, dar musai o proba inainte de nunta.

Tot ea ne spune ca la machiaj se vine dupa ce mai intai ati facut o vizita la coafor( produsele de styling pot afecta calitatea machiajului).

Nu va facem capul mare cu ordinea produselor folosite( o puteti intreba direct pe Anca) si va spunem doar ca s-au folosit produse speciale, ce au in terminatie HD. 🙂

Pentru ca auzisem de asa ceva dar doar la nivel de informatie, am spicuit putin din revista The One si am aflat ca :”brandurile de cosmetice, împreună cu Makeup Artiştii au dezvoltat produsele HD, respectiv machiaj pentru fotografie şi filmări, care în ciuda puterii mari de acoperire, au o textură uşoară, care nu este surprinsă pe cameră. Rezultatul? Un chip radiant, fără imperfecţiuni, cearcăne, exces de sebum sau efect de mască.” Astfel ca acum va putem spune de ce este bine sa folositi astfel de produse cand stiti ca veti participa la un eveniment la care veti fi “vanati” de fotografi. Mai ales de fotograf Constanta. 🙂

Asta a obtinut Anca la finalul sesiunii de machiaj; a fost de adevaratelea o incantare sa stai de vorba cu ea, sa o vezi “in action”, atenta la fiecare detaliu.

Anca si Elena, va multumim pentru seara de frumos.

Nu mai lungim vorba si lasam marturie fotografiile.

Dora si Adi,

Fotografi de frumos.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES