Skip to content

Amintiri sub forma de marturii. Cu zambete.

fotograf constanta , fotograf nunta, lumanari parfumate

Fotograf constanta

 

Pentru ca in cadrul proiectului nostru in care va prezentam furnizori ce va pot ajuta in organizarea evenimentelor nu puteam sa nu vorbim despre Andreea, iat-o!

Azi despre marturii sub forma de lumanari. Parfumate, delicioase, aproape mancabile!

In spatele proiectului Lumânări cu zâmbet se ascunde Andreea Popa, o persoana timida, dar foarte vesela si sociabila, mereu in cautare de nou si tot ce e frumos. Am cunoscut-o la targul de nunta din City Park Mall, unde am participat ca fotograf Constanta si despre care v-am povestit aici.

“Lumanari parfumate pentru ca mereu le-am iubit, aduc liniste si calm in casa, au vibratii magice si iti pot schimba starea de spirit in bine. Mereu mi-am dorit sa pot oferi celor din jur putin din optimismul si buna mea dispozitie, nici nu stim cata bucurie si speranta putem darui oamenilor cu un zambet oferit.

Lumanari cu zambet a luat nastere cu sprijinul familiei si a prietenilor,  energia pozitiva si incurajarile lor m-au determinat sa incep acest proiect. Primele lumanari le-am creat alaturi de buna mea prietena Ramona Macovei, care a fost si sursa mea de inspiratie in tot acest inceput de drum. Intr-o atmosfera de poveste, in decembrie, in preajma sarbatorilor de Craciun, intretinute de atmosfera calda a semineului am creat lumanari colorate , cu arome de sarbatoare pentru cei dragi. Pana a face din asta un proiect zilnic  a fost doar un pas…putin mai lung, 🙂  dupa multe cautari si incercari am ajuns la acest tip de lumanari, care au in compozitie ceara naturala de palmier, oferind o calitate mai buna, nu emana fum iar timpul de ardere este mai indelungat.  Realizarea unei lumanari are ca etape: 2 zile de turnare, intre 3 si 7 zile timp de ”vindecare”, atunci cand ceara se uneste cu parfumul imbietor de cafea, vanilie, mango, lavanda si altele.

Atunci cand o lumanare arde prea tare si scoate fum, se stinge,  se scurteaza fitilul cu o foarfeca iar apoi se reaprinde, isi va recapata forma. Fitilul trebuie curatat, cu varful degetelor inainte de fiecare aprindere.

S-a dovedit stiintific  ca lumanarile aduc veselie si energie, este ceea ce vreau eu  sa transmit oamenilor, sunt facute cu mult drag, miros delicios de bine si au efect terapeutic.”

A declarat Andreea- un izvor de zambete si stare de bine- pentru www.orangephotos.ro 🙂

Cand fotograf Constanta intalneste Lumanari cu zambete se nasc… zambete! Andreea, iti multumim pentru fotografii.

Dora si Adi,

Responsabilii amintirilor tale foto.

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES