Skip to content

Emotie prin flori. Flori cu suflet.

Fotograf Constanta | aranjamente florale Constanta | fotograf de nunta constanta | dina mariage | evenimente Constanta | orangephotos

Fotograf Constanta | aranjamente florale Constanta

Stiti pe cineva care sa nu fie atras de frumos? Daca da, sa ni-l aratati si noua. Nu de alta, dar vrem sa ii aflam parerea si  dupa ce vede cateva din fotografiile de mai jos. 🙂

Pana un alta, astazi aducem in lumina reflectoarelor pe Doina Marinescu.

A infiintat Dina Mariage acum ceva vreme din motive personale si nu a crezut ca va ajunge sa fie un nume pe piata organizatorilor de evenimente. De pe pagina am aflat ca “Dina Mariage inseamna creativitate, pasiune, personalitate, dinamism si grija pentru detalii… Ideile noastre imbinate cu dorintele voastre au creat tot timpul evenimente unice. Viata cotidiana plina de responsabilitati personale si profesionale face ca organizarea unei nunti “de vis” sa fie foarte dificila. Detaliile pot scapa unui ochi nepregatit, de aceea Dina Mariage se va ocupa de fiecare aspect al nuntii dumneavoastra pentru a va asigura o buna desfasurare si pentru a fi siguri ca totul a iesit cum v-ati dorit.

Obiectivul nostru in ceea ce priveste nunta dumneavoastra este indeplinit atunci cand acest eveniment este un vis perfect, senzatie ce poate fi obtinuta doar printr-o atentie deosebita asupra fiecarui detaliu al nuntii. Nunta dumneavoastra va fi una unica, de la decor pana la celebrare, oferindu-va clipe de farmec alaturi de noi.”

Stand de vorba cu ea, ni s-a confirmat faptul ca crede in culoare, in dinamism si in oamenii frumosi. Ca la fel ca noi crede in chimia dintre ea si cei care ii solicita serviciile.

Afacerea fara stropul de pasiune si dragostea pentru flori si oameni ar fi doar… afacere.

Stiti ca nu face 2 buchete la fel? cand am intrebat de ce, raspunsul a fost unul pe care il anticipam: “pentru ca oamenii sunt diferiti; din momentul in care imi spun ce isi doresc le creionez buchetul si cel de azi nu va semana cu buchetul de ieri.”

Are un zambet minunat. Si sincer. Si tot ce creeaza cu emotie transmite emotie.

Cu siguranta buchetul potrivit este in “studioul” ei floral, asa ca nu ezitati sa ii calcati pragul.

Despre ea, mai multe pe site.

Teodora si Adrian,

Fotografi ai emotiilor tale.

Fotograf profesionist de nunta Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

[gmap-embed id=”5493″]