Skip to content

Cuvinte pentru femei scrise de un barbat.

Fotograf Constanta. Fotografie de produs, orange photos, fotograf nunta

Fotograf Constanta. Fotografie de produs

Cu Adrian Cutinov ne stim de ceva vreme. Si stiam tot de ceva vreme ca asterne pe hartie ganduri nerostite… Ca dovada, pe pagina lui sunt aprecierile in numar tot mai mare.

“— O femeie nu poate să fie împlinită decât atunci când se simte iubită. Trebuie să simtă că fiecare celulă a corpului ei reprezintă totul pentru bărbatul care o iubeşte.Toţi banii din lume nu o pot împlini dacă nu este iubită. Ea nu poate străluci decât atunci când acest sentiment îi inundă sufletul.

Privirea ei, aspectul ei, graţia şi feminitatea ei ating punctul culminant numai în prezenţa vibraţiei iubirii. 
În absenţa ei, femeile cheltuiesc averi pentru a se înfrumuseţa, pentru a arăta cât mai bine fizic, pentru a atrage cât mai multe priviri, pentru a părea cât mai tinere, dar corzile sufletului lor nu pot fi atinse decât de un bărbat care ştie să iubească o femeie.

În general, artiştii au capacitatea de a intui sufletul feminin. Ei au posibilitatea de a “atinge” sensul cel mai profund al femeii. 
De aceea, ei au fost recunoscuţi în toată istoria, ca fiind mari cuceritori.
— De ce bărbaţii sunt priviţi cu respect de alţi bărbaţi atunci când au cucerit mai multe femei?
— Pentru că sufletul unei femei reprezintă un fel de cifru pe care nu oricine îl poate găsi. Trebuie să înţelegi femeia, să o iubeşti cu toată puterea.”

ŞI FRUNZELE ASCUND EMOŢII” – Adrian Cutinov 

Ganduri. Cuvinte. Cerneala sau creion;  mina de pix si nenumarate coli de hartie (nu punem la socoteala si noptile nedormite), toate s-au materializat in cea de-a doua  carte intitulata  “Cuvinte pentru femei scrise de un barbat“.

La fel ca in cazul primei carti si de aceasta data noi am facut fotografiile. 🙂

 

 

Dora & Adi

Fotografi de frumos.

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES