Skip to content

Fotografie de produs Axxwell.

fotograf constanta | fotografie de produs | axxwell

Fotograf Constanta

Pentru ca in ultima vreme fotografia de produs a fost vedeta studioului nostru, au revenit in lumini de blitz produsele Axxwell.

Fotografiate de fotograf Constanta si avand ca “manechin” pe Gabriel Dragunov produsele au si fost puse ulterior la treaba de acesta. Pentru ca socializam mereu( suntem de gasca 🙂 )l-am rugat pe Gabriel sa ne spuna cateva cuvinte despre pasiunea lui.

Lucrand in cadrul armatei, programul ii permite sa aiba un al doilea job- instructor de fitness. Pasiunea pentru sport a venit ca o necesitate( in clasa a 11a a avut febra o saptaman de la 2 flotari…) Ne-a spus ca “In perioada aceea am avut un conflict cu calvitia, din care nu am iesit triumfator si am considerat ca trebuie sa compensez pe alta parte 🙂 Am progresat foarte greu, am fluturat bara de 20 de kg un an, sa pot sa adaug macar “une petite” disc (mi-aducea aminte de copilarie cand imi cumparam bomboane amandine si imi cantarea suta de grame la cantar sovietic). Dupa bacalaureat, am avut diverse job-uri in timpul facultatii, job-uri care nu ma reprezentau, dar de unde aveam un venit consistent. La 21 de ani am realizat faptul ca un loc de munca te defineste, am considerat ca un barbat trebuie sa indeplineasca atributii barbatesti, sa fie pregatit sa-si protejeze familia si pe el insusi, m-am inrolat in armata unde m-am lovit de multe obstacole care m-au ajutat ulterior sa ma intaresc, nu doar fizic si ci psihic.

La varsta de 25 de ani, dupa 4 ani de armata si 7 ani de mers periodic la sala, am considerat ca am destule cunostinte incat sa ma apuc de un curs de instructor de fitness. Asteptarile mi-au fost recompensate si am absolvit cursul cu nota mare. Daca dupa absolvirea facultatii, ai nevoie de practica cativa ani sa te identifici cu calificarea de pe diploma, la fel se aplica si dupa acest curs. Cunostintele au nevoie de practica, fiecare om are nevoi individuale si nu poti aplica acelasi sablon la un grup de persoane ca instructor personal. Pe langa activitatea bruta pe care o desfasori, trebuie sa fii psiholog, pedagog si prieten cu clientii care-si lasa corpul in grija ta.

Auziti foarte des sloganuri “sportul inseamna santate”, “faceti miscare 60 de minute pe zi”, etc. Nimic mai adevarat, dar omul obisnuit, fie ca este munceste in Romania sau in Statele Unite, este constrans de timp si se neglijeaza. Eu consider ca o zi are 24 de ore si a 24-a parte din ea poate fi dedicata pentru a evita eventualele probleme care vor aparea cand vom inainta in varsta. Nu avem o educatie alimentara, invatam cate celule are o frunza, dar nu stim ca o punga medie de pop-corn contine cantitati enorme de grasimi si sodiu si exemplele pot continua…

Cand spunem “dieta”, ne imaginam “o suta de grame de peste cu o felie de lamaie si a 5a parte dintr-un catel de usturoi”. Suntem inconjurati de tehnologie, dar o folosim gresit. Cu aplicatia “Calorie counter”, ne putem pune absolut fiecare biscuit consumat, sa ne facem singuri bilantul caloric al zilei. Eu recomand clientilor mei sa evite complet zaharul (sucuri, sosuri, etc) si sa manance fast-food fara exces, doar la orele pranzului. Chiar si asa, aceste “obiceiuri” ne ingreuneaza indeplinirea obiectivelor. Un regim alimentar  va deveni placut odata ce vom invata fiecare atribut al alimentelor, cat de bune sau de nocive sunt. Desigur, orice regim, are o zi din saptamana, asemeni lui Dumnezeu care s-a odihnit in a 7a zi, in care putem da corpului zahar, pentru a-i mari toleranta. Acea zi, este numita cel mai frecvent “cheat day” si de obicei o incarcam de poftele din restul saptamanii, clatite, gogosi, prajituri, etc .🙂

Cu ochiul de fotograf Constanta am observat ca daca il asculti, se umfla muschii pe tine. Evident, folosind si produsele potrivite, asa cum le vedeti in imaginile de mai jos. Pentru ca stiti deja ca imaginea buna vinde va mai spunem doar ca ne gasiti cu un click.

Dora si Adi,

Fotografi de produs

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES