Skip to content

Dulciuri fara zahar, de senzatie!

dulciuri fara zahar

Dulciuri fara zahar

Cine a mai pomenit asa ceva?

Cu siguranta au pomenit multi, pentru ca mancarea sanatoasa exista din cele mai vechi timpuri. De la o vreme incoace a capatat si importanta cuvenita, fiind adusa frecvent  in fata reflectoarelor.

Cum adica fara zahar?

Mai multe veti afla pe pagina de facebook a Roxanei Ghita, numita JURNAL DE VEGAN. Pe langa minunatiile pe care le posteaza aproape zilnic, veti gasi si explicatii. Asta doar asa, daca mai este nevoie de ele…

Ce inseamna vegan?

Wikipedia spune ca “Veganismul este o dietă și un stil de viață care caută excluderea folosirii produselor de origine animală pentru mâncare, îmbrăcăminte, sau orice alt scop. Cel mai comun motiv pentru a fi vegan este angajamentul etic sau convingerea morală în privința drepturilor animalelor, mediul înconjurător, sănătatea umană și griji religioase sau spirituale.

Pe când vegetarianismul este o dietă – limitându-se la alimentație, veganismul este un stil de viață. Spre deosebire de vegetarianism, din punct de vedere dietetic, veganismul exclude și mierea (mierea, produsele lactate și ouăle în cazul lacto-ovo vegetarienilor, lacto vegetarienilor mierea și lactatele, iar ovo vegetarienilor mierea și ouăle), iar din punct de vedere filozofic, veganismul interzice folosirea a orice fel de produs animal, fie haine sau alte accesorii.”

Ce altceva mai este de stiut?

Poate faptul ca noi facem fotografie de produs? Din acest motiv, pentru detalii vizitati pagina Roxanei. Tot acolo veti afla si alternative de mancare sanatoasa, de zi cu zi.

Noi redam cu ajutorul fotografiei o parte din ce stie ea sa faca.

Si va spunem ca tot ce apare in fotografii are un gust demential. Si ca este aproape imposibil sa faci deosebire intre o prajitura “normala” si una fara zahar.

De ce trebuie sa faci fotografie de produs? Reclama nu este suficienta?

Nimic nu trebuie. Doar ca este una din cele mai bune metode ca informatia sa ajunga in fata clientilor. Si cum altfel daca nu in lumini de studio?

Jurnal de Vegan nu este doar un “alt mod de a manca”. Este un alt stil de viata.

Dora si Adi,

Fotografi pentru tot ce conteaza. Si de fotografie de produs. Si de dulciuri fara zahar. 

Vrei sa iti pui in lumina afacerea? Te asteptam pe noul site, specializat in fotografie de produs.

Fotograf profesionist nunta Constanta | Fotograf eveniment Constanta | Fotografii de nunta Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES