Skip to content

Constanta vazuta frumos, prin ochi de cronicari. Digitali.

Fotograf Constanta | Orasul vechi altfel | cazino Constanta | hotel Intim | sinagoga Constanta |mozaicul roman | cronicaridigitali

Fotograf Constanta | Orasul vechi altfel | Cazino Constanta | hotel Intim

Biserica Romano-Catolică „Sf Anton”, Sinagoga Mare, Cazino,  Edificiul roman cu mozaic si Hotel Intim.

Cu siguranta ati auzit de aceste locuri macar o data ca turist si… de si mai multe ori ca locuitor al frumosului nostru oras.

Pentru o parte dintre noi sunt- din pacate- doar niste cladiri vechi, niste “darapanaturi” care merita niscai beton si cel putin termopane d’alea bune. Pentru cealalta parte insa, exista oameni care le readuc in atentia publicului intr-un mod inedit.

Cum am auzit de ei, oamenii care fac viral patrimoniul cultural?

Trebuie sa va spunem inainte de toate ca noi credem cu tarie ca absolut nimic nu este intamplator. Cu atat mai mult faptul ca o cunoastem pe Diana Slav, tipa aia care “umbla de nebuna” prin orasul vechi si face cunoscute povestile de demult uitate ale Constantei. Urmarindu-i activitatea si luand parte la tururile ei de acum celebre am aflat de cronicaridigitali.ro 

Asa, si?

Pai uite-asa am aflat ca dincolo de ecranul telefonului exista oameni cu adevarat interesati si pasionati de frumosul din tara noastra. De frumosul care “risca” fara voie sa se piarda in istorii, frumosul care “risca” sa fie vazut doar in fotografii si filmulete. Tot acest frumos isi merita respectul si atentia prin faptul ca se “incapataneaza” sa reziste cu speranta ca cineva il va readuce la viata.

Fara sa ne pierdem mult in cuvinte va spunem doar ca sunt oameni cu adevarat minunati!!! Si ca pentru faptul ca sunt asa atrag oameni la fel de minunati, pasionati de frumos si de pastrarea lui.

Cu un click aici si cu #cronicaridigitali in orice cautare veti afla mai multe informatii decat putem noi spune; evenimentul organizat in Constanta a adunat oameni din toata tara, instagrameri si bloggeri celebri.

Nu stim daca va vine sa credeti dar instagramerii nu sunt doar pustii care isi fac selfie cu #oriceocazie.

Am cunoscut oameni frumosi uniti de #cronicaridigitali pentru ca ce fac ei grozav “este un proiect de informare și promovare, ce aduce valorile și tradițiile României față în față cu generația Millennials. Proiectul este dezvoltat de Zaga Brand și susținut de Institutul Național al Patrimoniului.

Platforma de digital storytelling promovează patrimoniul cultural prin engagement. Generațiile X, Y și Z se implică în poveste și devin la rândul lor ambasadori ai platformei, prin propriile viziuni.Experții, parte a generației X, povestesc, iar generația Millennials (Y și Z) transportă identitatea culturală în online, printr-un limbaj pe înțelesul tuturor; cu difuzare virală, pe feed-ul lor.”

In cadrul evenimentului perfect organizat( cu siguranta efortul depus a fost urias) numit Heritage Instameet Constanta mesajul transmis a fost de departe emotionant: impreuna putem sa promovam valorile tarii noastre pentru ca patrimoniul “amintește de vremuri pe care este esențial să le cunoaștem“.

Pe Diana o gasiti pe instagram, facebook si google.

Pe faimosii #cronicaridigitali tot asa. Adica aici, aici si aici. Urmariti-i si sprijiniti-le activitatea. Putem incepe #digital.

Impreuna putem.

Onorati pentru ca am avut ocazia sa fim prezenti, lasam ca multumire fotografii. Aici aveti linkul catre galerie cu mult mai multe. Feel free. 🙂

Teodora si Adrian,

Fotografi pentru tot ce conteaza.

Fotograf Constanta | Orasul vechi altfel | Cazino Constanta | hotel Intim | Cronicaridigitali | Heritageinstameet

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

[gmap-embed id=”5493″