Skip to content

Social media si de ce iubim fotografia

Fotograf Constanta | Fotograf de nunta in Constanta | fotograf profesionist nunta Constanta | fotograf eveniment Constanta

Fotograf Constanta | Fotograf de nunta in Constanta

Social media- conform Wikipedia–  e definita ca ” un grup de instrumente (site-uri web și soft-uri/aplicații) care funcționează cu ajutorul unui dispozitiv conectat la Internet (computer, laptop, tabletă, telefon mobil etc.) și care au fost construite pentru a facilita comunicarea utilizatorilor de Internet și crearea, distribuirea și schimbul de conținut (text, foto, video, audio, prezentări multimedia etc.) între membrii unor grupuri sociale (prieteni, colegi, familie etc.) care se formează pe bază de încredere, fiecare membru căutând să-și valorifice identitatea, apartenența, creativitatea și libertatea de exprimare și participare.”

Stim, o fraza destul de lunga…

De-asta noi iubim lucrurile simple. De fapt simple in aparenta. 😊

Pe langa familie si catel, iubim tare mult fotografia– in toate formele ei. Pentru ca am pornit pe acest drum din pasiune, dorind sa redam frumosul prin ochii nostri. Si pentru ca reusim sa facem mai mult de atat- sa captam emotia, sa inghetam la propriu clipa, sa fim “pe faza”- am ales sa va aratam toate astea in social media. Adica sa va aratam “totul” intr-o fotografie.

Astfel, ne gasiti pe:

Dupa ce va aruncati un ochi asupra lor, contactati-ne.

Ne place social media, chat-ul, mailul, mesageria facebook sau instagram dar ne place la nebunie sa vorbim fata in fata, sa ne cunoastem.

Sa SOCIALizam, cu alte cuvinte.

Astazi doar 2 fotografii. Cu Noi toti. Si noi doi, sa stiti cu cine vorbiti.  😊😉

Dora si Adi,

Fotograf Constanta | Fotograf de nunta in Constanta si fotografi ai emotiilor tale. 📞

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

[gmap-embed id=”5493″]