Skip to content

Nunta pe plaja, Boheme Events si Orange Photos

nunta pe plaja

Nunta pe plaja si Boheme Events

Probabil va intrebati de ce noi Orange Photos vorbim de Boheme Events si Nunta pe Plaja? Haideti sa le luam pe rand.

Nunta pe Plaja

Sa faceti sau sa nu faceti nunta pe plaja? Noi am spune ca da. Decorul creat de natura-  indiferent cat de buni suntem- il putem doar  recrea sau sa imbunatati. Si daca pornim de la aceasta realitate atunci “why fake it”? Ca o nota personala: senzatia nisipului de sub picioare combinata cu briza marii cat si vederea infinita a acesteia este ceva ce nu credem ca cineva poate replica. Nici macar chinezii. 🙂

Nu stiu daca v-am convis doar cu aceasta simpla idee, dar daca DA continuam sirul intrebarilor cu: Cine este Boheme Events? Pentru cei care nu cred pana nu vad o sa punem mai jos o galerie foto cu ce inseamna o Cununie Civila pe plaja.

Cine este Boheme Events?

Echipa Boheme Events este reprezentata de Roxana care intr-o scurta descrie spune despre ea astfel: „După finalizarea studiilor am decis să iau calea antreprenoriatului şi astfel în 2013 a luat naştere La Boheme Events. Pasionată fiind de nunţi şi flori, am început prin a urma un curs de design floral la Bucureşti, în cadrul căruia am învăţat să lucrez aranjamente florale şi să creez decoruri pentru evenimente.

După finalizarea cursului am căutat un spaţiu cochet şi am deschis un mic atelier, care a funcţionat ca florărie şi boutique. Având ocazia să organizez câteva nunţi de la A-Z, am dezvoltat o pasiune pentru zona de Planning şi am decis să continui doar pe această latură. Ştiam că este un domeniu nou apărut în România şi că va dura până ce va fi înţeleasă pe deplin necesitatea contractării unui planner. Pot spune că astăzi, în 2018, suntem pe drumul cel bun. S-au diferenţiat agenţiile care pun la dispoziţia clienţilor decoruri, feţe de mese şi baloane de cele care într-adevăr se ocupă cu ORGANIZAREA evenimentelor, scutind clientul de ore în şir de planificare. ”

De ce Boheme Events?

Pentru cei care ne urmariti deja, stiti ca de fiecare data facem doar recomandari testate inainte pe pielea noastra. Pentru asta puteti rasfoi sectiunea din blog intitulata “Prieteni cu fotograful”. Pentru cei care au ajuns acum pe site-ul nostru: ne  dorim sa scriem despre furnizorii ce au legatura cu piata evenimentelor care in timp au demostrat prin seriozitatea lor ca sunt demni de toata increderea.

Suntem deja in al II lea an de colaborare cu Roxana si putem sa spunem ca ce zice chiar face, fara surprize neplacute- avem povesti intregi pe acest subiect- pe toata durata evenimentului. Daca vorbele noastre nu sunt de ajuns poate este demn de luat in considerare experienta de 8 ani de zile, cruciala in organizarea unui eveniment.

Acum ca am raspuns la intrebarile ridicate mai sus lasam mai jos o galerie foto pentru a sustine si vizual toate cele mentionate.

Teodora si Adrian,

Fotografi de oameni frumosi si nunta pe plaja. 

Fotograf profesionist nunta | Fotograf Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

Facebook
Email
WhatsApp
Pinterest

Ti-am atras atentia? Hai sa vezi si alte articole:

fotografia de nunta constanta | nunta la plaja

FOTOGRAFIA DE NUNTA IN 2024

Fotografia de nunta …In 2024, conform Alist magazine, trendul pentru nunti va fi marcat de opulenta si experiente culinare inedite.  2024 va fi anul in care

Read More »
Nunta pe plaja, Boheme Events si Orange Photos 1

Fotografie de nunta

Fotografie de nunta. Nunta, ceremonie religioasa, petrecere de nunta… Toate aduna la un loc prietenii si oamenii dragi pentru a celebra momentul de fericire al

Read More »