Skip to content

Nunta BohoChic in 2 pasi

nunta bohochic

Nunta bohochic

Nunta boho chic este o alegere populară pentru cuplurile care doresc o nuntă relaxată, nonconformistă și plină de farmec rustic.

Iată câteva motive pentru care nunta boho ar putea fi o alegere excelenta:

Este o alegere trendy: Stilul boho chic este foarte popular în acest moment și se pot găsi multe inspirații online. Este un stil care reprezintă o combinație între elementele bohemiene, hippie și un farmec romantic.

Este potrivit pentru o varietate de locații: Nunta boho chic poate avea loc atât în aer liber, cât și în interior. Locațiile pot varia de la o grădină romantică sau o pădure, la o sală elegantă sau o hală industrială.

Este relaxa(n)tă și confortabilă: Atmosfera de la o nuntă boho chic este una relaxată și confortabilă. În general, este o petrecere atipica, care oferă ocazia de a petrece timp cu prietenii și familia, fără presiunea respectarii unor protocoale.

Este personalizabilă: Un alt avantaj al stilului boho chic este că poate fi personalizat pentru a reflecta personalitatea cuplului. Cuplurile pot alege elemente precum decorul vintage, elemente florale, și să-și creeze o atmosferă unică care să-i reprezinte.

Este mai puțin costisitoare: Nunta boho chic este- teoretic-  mai puțin costisitoare decât o nuntă tradițională. De la decoruri pana la bufet suedez si tinute mai putin costisitoare, totul suna a… libertate. 🙂 

Si nu uitati, simtiti nunta voastra! Traiti-o intens! 

In concluzie, o nunta boho-chic poate fi o alegere excelentă pentru cuplurile care doresc o petrecere relaxată, personalizabilă și confortabilă, într-o atmosferă de poveste! 

Locatie: IpaNera Beach

Aranjamente: Manufaktura

Coronita& buchet mireasa: Podoaba

Organizator eveniment: Moon Events

Teodora si Adrian, Fotografi ai povestilor voastre de iubire.
Fotograf nunta Constanta | Fotograf profesionist nunta | Fotograf nunta Bucuresti

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

TE POATE INTERESA SI:

Nunta BohoChic in 2 pasi 1

Fotografie de nunta

Fotografie de nunta. Nunta, ceremonie religioasa, petrecere de nunta… Toate aduna la un loc prietenii si oamenii dragi pentru a celebra momentul de fericire al

Read More »