Skip to content

Wow! Cauti senzationalul la nunti? Hai sa vezi ce poate face un tort!

fotografie nunti si torturi deosebite

Fotografie nunti

Sa fotografiem nunti a devenit o pasiune. De-a lungul timpului am dezvoltat un stil care ne defineste  si ne-a adus mai aproape de firul evenimentului. De ce fotografie nunti? Raspunsul este simplu!

Iubim nuntile! Iubim sa cream amintiri pentru oameni fericiti!

La mare, la munte, nunti clasice, nunti traditionale sau iesite din tipare. Nunta cu obiceiuri, nunta cu obiceiuri si nu prea, nunta in aer liber sau in saloane luxoase, toate vorbesc despre acelasi lucru: fericire!

Si mai este ceva! Nu doar fotografie nunti, ci...

Ne plac detaliile nuntii. Sau mai bine sa spunem ca asteptam cu interes de copii mici momentul serii?

Dansul mirilor?

Ne place si ne captiveaza in acelasi timp. Nu va ingrijorati, suntem ancorati in prezent si  capturam cele mai bune momente! 

Aranjamentele florale?

Ne starnesc interesul si ne atrag combinatiile inedite. Asocierile de flori care nu sunt comune, formele lor si mai ales felul in care sunt dispuse ne fac cu ochiul si implicit sa fotografiem in detaliu. 

Candy bar?

Hmmmm, grozav mai ales pentru explozia de culori. Daca este si un pic…”altfel” cu siguranta ne-am mai castigat prieteni.

Tortul de nunta?

Momentul preferat al serii! De cand facem fotografie de nunti am realizat ca acesta este momentul in care mirii se relaxeaza si incep sa isi traiasca din plin nunta. Fericirea pe care o aduce tortul de nunta, in diferitele lui forme, se lasa ca o vraja peste miri si invitati si poti spune cu adevarat: ” sa inceapa distractia”!

Dora si Adi,

Fotografi pentru nunta ta.

Fotograf profesionist nunta Constanta | Fotograf eveniment Constanta | Fotografii de nunta Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES