Skip to content

FOTOGRAF NUNTA TA CONSTANTA

fotograf constanta | hotel iaki | sala casino | rochie de mireasa | fotograf nunta constanta

FOTOGRAF NUNTA TA CONSTANTA

Se apropie cu pasi repezi sezonul evenimentelor. Fara indoiala, nunta face parte dintre ele si probabil fiecare dintre noi a primit deja cel putin o invitatie … Cu siguranta apar si micile dileme in ceea ce le priveste pe doamne: cu ce ma imbrac, ce pantofi sa asortez, ce bijuterii imi pun?

De ce “mici” dileme? Pentru ca nu exista termen de comparatie cu cele ale viitoarelor mirese. 🙂 Despre domni putem aminti asa, intr-o doara, gen” lasa draga ca iei unul din cele 3 costume; iti cumperi si tu o camasa si un papion/ o cravata noua si esti gata. A, daca vrei si o pereche noua de pantofi…” Sigur, exageram un pic, dar in mare cam asa stau lucrurile si in ceea ce il priveste si pe viitorul ginere.

Rochie simpla sau cu un pic de stralucire, pantofi, voal, cu sau fara crinolina, coc spaniol sau coafura lejera, diadema sau floare naturala… Formatie sau dj? In aer liber sau restaurant? Meniu traditional sau “modern”? Tort sau macheta?  Va dati seama cate trairi incep o data cu “DA”-ul spus din toata inima?

Fara a avea pretentia ca stim toate raspunsurile, am facut un mic ghid care sa va ajute sa incepeti mai usor pregatirile. Este prietenos si usor de rasfoit; este suficient sa ne lasati adresa de mail si il puteti descarca gratuit.

Dora si Adi,

Fotografii nuntii tale.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES