Skip to content

Sedinta foto de nunta

enisala | fotograf profesionist nunta Constanta | fotograf nunta constanta | fotograf constanta | sedinta foto enisala

FOTOGRAF CONSTANTA. SEDINTA FOTO DE NUNTA

 

Din categoria evenimentelor, nunta este unul dintre cele mai asteptate evenimente. Incepand cu mult visata rochie de mireasa si terminand cu suvitele rebele, da batai de cap atat viitoarei mirese cat si mirelui, care trebuie sa se asigure ca totul iese cum trebuie. 🙂

Pe langa alegerea celui mai bun fotograf de nunta, pe “to do list” e important sa apara si locul in care vreti sa aiba loc sedinta foto de dupa nunta, asa numita trash the dress.

Pentru ca locuim intr-o tara frumoasa, marea, muntele, campia si orice alta forma de relief pot fi cu succes destinatii ideale pentru sedinta foto.

Noi mergem oriunde, trebuie doar sa va doriti. 🙂 (stim, suna a reclama a unei companii de transport dar nu uitati ca noi facem fotografie).

Daca evenimentul tau urmeaza sa aiba loc, arunca un ochi pe aceste fotografii.  Si apoi pe acestea daca vrei sa te inspiri pt sedinta foto de dupa nunta, poate alaturi de noi. 🙂

Indiferent de alegere, este important sa va reprezinte si sa trezeasca in voi amintiri speciale. De care- nu uitati- noi putem fi cei responsabili.

 

 

Dora si Adi, responsabili pentru amintirile tale speciale.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAFI EVENIMENT – Teodora Adrian PENES