Skip to content

Fotograf Constanta. Cum arata un an al provocarilor?

Fotograf Constanta

Fotograf Constanta

In ultimul an am tot fost intrebati periodic cum suntem si daca totul este ok.  Si exceptand perioada de inceput a pandemiei cand am avut o perioada de ametela generata de acel imens necunoscut, “stare de urgenta” aproape tot timpul am spus ca suntem bine. Si nu doar ca sa fim politicosi: noi am fost si suntem OK.

Cum am reusit?

Se datoreaza in principal voua, oamenilor care au inteles ca fotografia de familie(de  eveniment in general) este mai mult decat lumina, mai mult decat surprinderea unui senzational trecator.

Ati inteles ca este vorba de oameni, de emotie si iar despre oameni care au reusit sa fie ei insisi departe de orice trend.

Si daca noi mergem mai departe se datoreaza si voua, celor care peste ani, cand va veti uita la fotografiile cu voi, cu parintii vostri, cu nepotii sau chiar veti rasfoi  alaturi de copii si nepoti vostri si realizati ca in spatele lor au fost 2 oameni.

Noi, Dora si Adi, cei oameni care au vorbit prin fotografie despre voi, despre omul frumos.

Fotografii, nu vorbe.

Si ca sa nu ziceti ca “vorbim vorbe” azi este despre astfel de oameni. Despre Elena si Adi. Loviti si ei de starea de urgenta” au fost nevoiti sa reprogrameze nunta , si sa rereprogrameze.  De aceasta data nu am mai vorbit de o stare care a fost deasupra noastra a tuturor ci despre oameni. Nasii lor asteptau sa vina pe lume o minune care inca nu tine cont de petreceri. 🙂

Au renuntat la fastul unui eveniment organizat la restaurant alaturi de multi oameni pentru ei, pentru nasii lor. Despre astfel de Oameni vorbim in fotografiile nostre. 

In fotografii o sa ii vedeti in toata frumusetea lor, cu cel mai frumos zambet pe care il poarta un om. 

Zambete si emotii. Surprinse de noi, Fotograf Constanta adica. 🙂

Pentru ca voi, pentru ca noi. Pentru voi.

Teodora si Adrian,

Fotografi de oameni frumosi si fericiti. De familie, gen. 

Fotograf profesionist nunta | Fotograf Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

Facebook
Email
WhatsApp
Pinterest

Ti-am atras atentia? Hai sa vezi si alte articole: