Skip to content

Nunta ta. Lucruri pe care poate nu le stii.

fotograf constanta nunta , mireasa, enisala village

Fotograf Constanta nunta

Daca nu va aflati printre cei care au spus deja marele “DA”, stiti doar din vazute si auzite ca desi totul este pus la punct cu precizie matematica si ca nimic nu va poate surprinde, apare aproape mereu elementul surpriza.

Sau elementele, astfel ca sunt cateva “chestii” de luat in calcul in special de vedeta in alb a zilei.

  1. Minutele de dinaintea ceremoniei civile cat si religioase sunt mari consumatoare de emotii si stres; faci pasul cel mare pentru o viata intrega…  Gandeste-te asa: daca prima zi se lasa cu o petrecere, urmatoarele vor fi dementiale! 🙂
  2. Parintii, bunicii si in general rudele apropiate vor plange, desi voi doi locuiti impreuna de 7 ani, desi va intreaba la fiecare Craciun cand aveti de gand sa faceti un copil, desi ei v-au batut la cap cu nunta… Da frau liber emotiilor si lacrimilor fara teama ca iti vei strica machiajul. Oricat de pregatit ai fi pentru acest moment, stapanirea de sine este foarte grea. Astfel, peste ani, privind fotografiile (facute de fotograf constanta nunta) vei retrai clipele cu aceleasi emotii.
  3. Veti fi “atacati” de rude si prieteni care au venit la nunta pentru voi si isi vor aminti cate luna si in stele de copilaria voastra si cine stie ce intamplari. 🙂  Acordati- le atentia cuvenita dar nu uitati sa va distrati. Cu siguranta nunti vor mai fi, dar nu va fi a voastra!
  4. Nimeni nu contesta ca un zambet face cat o mie de cuvinte. Zambeste, razi, zambeste. Nu ai de ce sa nu simti altfel. Este THE BIG DAY. Ce daca pestele nu a fost servit la timp?
  5. La un moment dat veti simti ca sunteti “rupti” de oboseala(probabil nu ati citit articolul  despre cum sa evitati asta). Dati un refresh pe ringul de dans. Timpul zboara muuult prea repede si nu uita ca un Fotograf constanta nunta va imortaliza toate momentele nuntii. 🙂
  6. Fiti voi insiva. Chiar daca nu purtati rochie de mireasa si costum de ginere zi de zi. 🙂
  7. Nu ignorati fotograful. Acordati-i atentie; el este acolo pentru voi.
  8. Acordati-va putin timp pentru o mini sedinta foto in timpul evenimentului. Starea din acea seara este unica si chipurile voastre vor radia.

Nu uitati, e o singura zi, cu momente si sentimente unice.

 

Dora si Adi,

Fotografii emotiilor tale

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES