Skip to content

De ce sa alegi un fotograf profesionist pentru evenimentul tau.

restaurant zodiac | fotograf constanta | fotograf nunta constanta | fotograf eveniment

Fotograf Constanta

Pentru ca evenimentele frumoase din viata noastra vor fi intotdeauna un punct de referinta, avem grija pana la cel mai mic detaliu ca totul sa fie daca nu perfect, macar aproape de ceea ce ne-am dorit.

Daca luam ca exemplu nunta, cu toate semnificatiile ei, vom fi atenti la biserica in care va avea loc ceremonia religioasa si la preotul care va savarsi slujba; vom alege cu mare grija restaurantul perfect, cu meniul perfect si servirea impecabila. Vom fi atenti la muzica si vom alerga sa

ascultam trupe, formatii, DJ, etc.

Totul, dar totul este gandit, pus pe hartie si… ales din timp. Desi stabilim bugete initiale si ferme  pentru fiecare “accesoriu” al nuntii, mai depasim putin la rochie, putin la buchet, putin la restaurant ca, deh, vrem sa iasa perfect totul, iar amintirea sa fie de neuitat. 🙂

Cand spunem amintiri, mintea fuge imediat la fotografii. Indiferent de eveniment si indiferent de cat de perfect este sau nu totul, fotografiile stau marturie a celor intamplate.

De cele mai multe ori alegerea fotografului apare dupa ce creionam locatii, aranjamente, meniuri si formatii, astfel incat criteriul de selectie nu va mai fi acelasi ca pentru celelalte. De regula, o data cu stabilirea datei nuntii si alegerea restaurantului ar trebui luat in calcul si acest aspect,

de aceea va sfatuim sa acordati importanta alegerii  fotografului vostru de eveniment.

“Fotografi sunt pe toate drumurile”, “Doar ma uit pe facebook sau pe google si gata, din trei clickuri am ales. Oricum, ce mare lucru are de facut? Apasa pe buton, taca- paca toata noaptea si la sfarsit isi ia banii”. Va suna cunoscut?

Se poate si asa. Doar ca este posibil ca si voi la sfarsit sa primiti fotografii dintr-un click. Cea mai “fericita” varianta este cea in care dimineata aveti gata fotografiile. Taca- paca, cadre jpeg(sau jpg ca-i totuna). Fericit fotograful, fericiti mirii ca nu trebuie sa astepte 3 luni…

Este ok asa daca vrei doar niste poze.

Daca in schimb vrei fotografii in care sa te recunosti, albume care sa pastreze o linie si care sa redea frumusetea si unicitatea evenimentului, alege un profesionist.

Discutati despre ceea ce va place sau nu in ziua nuntii, despre faptul ca nu vreti sa fiti fotografiati in anumite momente.

Va puteti consulta legat de programul din acea zi( va poate da o mana de ajutor la organizare pentru ca stie cat timp trebuie alocat fiecaruia).

Discutati despre dansul mirilor, despre “surprizele” ce vor avea loc, despre respectarea traditiilor. Si nu in ultimul rand, priviti-i atent fotografiile din timpul evenimentului si faceti-va timp pentru studierea albumelor.

Intrebati-l daca fotografiaza singur sau nu. Importanta celui de-al doilea fotograf este data de de fotografiile de final( de regula al doilea fotograf este cel care nu se lasa “vazut”, cel care are grija sa surprinda emotii).

Daca aveti sedinta foto de dupa nunta si aveti un loc anume preferat, intrebati care sunt conditiile.

Cu siguranta veti fi interesati de timpul de predare al fotografiilor. Intrebati. 🙂

Dupa toata aceasta intalnire daca ati stabilit si chimia dintre voi, cu siguranta ati dat de fotograful evenimentului vostru.

Cu siguranta stiti toate aceste lucruri. Doar vi le- am reamintit. 🙂

Dora si Adi,

Fotografii evenimentului tau.

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES