Skip to content

Senzational! Stiati ca muzica face ca petrecerea sa fie de nota 10?

fotografie de nunta la mare

Foto nunta

Stiti care este cea mai cunoscuta arta din lume? Cu siguranta da, dar mai spunem si noi pentru a afla si cei care nu stiu. Inca.

Muzica.

Conform “DEXONLINE“, muzica este “Arta de a exprima cu ajutorul sunetelor, combinate într-o maniera specifica, placuta la auz, sentimente, stari și idei.”

De unde stii cand este momentul potrivit pentru a o asculta?

Credem ca raspunsul acestei intrebari este in fiecare din noi. Muzica o asculti dimineata cand alergi. Cand iei micul dejun. Cand mergi pe jos. Cand muncesti si vrei sa te relaxezi. Cand… oricand, pentru ca din cate stim nu exista un timp mai mult sau mai putin potrivit.

Ca fotograf de nunta stim cu siguranta si alte momente mai mult decat potrivite.

Cum ar fi o nunta.

Veti spune ca stiati, e un raspuns cat se poate de simplu. Cu siguranta asa este, dar v-ati dat seama cat de mult conteaza o muzica buna pentru foto (de la) nunta?

De ce?

Iata inca un raspuns simplu. Muzica anima orice petrecere si daca este asa, toata lumea va fi pe ringul de dans. Ce inseamna asta?

Fotografiile vor fi mult mai dinamice si vor reda atmosfera reala a nuntii.

Invitatii vostri se vor simti cu adevarat alaturi de voi daca veti fi impreuna pe ringul de dans. Acolo se stabilesc conexiuni si amintiri amuzante sau… foarte romantice. Stiti cate cupluri noi s-au format pe ringul de dans?

Foto nunta fara muzica?

Cu siguranta da, dar cati dintre voi isi doresc un eveniment static?

Ca sa vedeti ca nu vorbim din cercetatori britanici, va aratam cateva fotografii de pe la nuntile la care am fost fotografi. Foto nunta, evident!

Dora si Adi,

Fotografi de nunta si muzica buna.

Fotograf profesionist nunta Constanta | Fotograf eveniment Constanta | Fotografii de nunta Constanta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES