Skip to content

Coafura de nunta in 4 pasi simpli

coafura nunta

Coafura de nunta 

Alege o coafura care se potriveste cu stilul evenimentului. Daca nunta este formala si eleganta, o coafura sofisticata si eleganta ar fi potrivita.
Daca nunta este mai relaxata si casual, o coafura mai simpla, cu bucle lejere sau parul desfacut poate fi cea mai buna alegere.
Cauta inspiratie. Cauta poze cu diferite coafuri si salveaza-le intr-un folder pentru a le arata stilistului tau. Acestea il vor ajuta sa inteleaga ce iti place si sa te ghideze spre cea care ti se potriveste cel mai bine.
Tine cont de forma fetei si lungimea parului. Este important sa alegi o coafura care complimenteaza forma fetei tale. De exemplu, daca ai fata rotunda, o coafura cu volum in partea de sus si lungime in partea de jos va ajuta sa iti conturezi fata.
Programeaza-ti coafura cu suficient timp inainte. Este important sa te programezi cu suficient timp inainte pentru a te asigura ca hair stilistul tau este disponibil si ca poti face ajustari daca este necesar. In plus, poti face o proba de coafura; asa vei fi sigura ca in ziua nuntii vei alege stilul care ti se potriveste.

Indiferent de stilul ales, tine cont ca tot ce conteaza este felul in care te simti.

Teodora si Adrian,

Fotografi ai povestilor voastre .

Fotograf nunta Constanta | Fotograf profesionist nunta | Fotograf nunta Bucuresti

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

 
Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

TE POATE INTERESA SI:

Coafura de nunta in 4 pasi simpli 1

Fotografie de nunta

Fotografie de nunta. Nunta, ceremonie religioasa, petrecere de nunta… Toate aduna la un loc prietenii si oamenii dragi pentru a celebra momentul de fericire al

Read More »