Skip to content

Aighiun & Gener SAVE THE DATE

orangephotos

SAVE THE DATE , FOTOGRAF DE NUNTA

Cand vine vorba despre “ Save the date ” este important sa depasesti bariera sigura impusa de email, pagina de facebook, magnet, clasica invitatie etc si sa devii mult mai creativ.

Acest lucru este foarte important pentru ca este parte integranta a evenimentului si este primul contact al invitatilor cu voi ca si cuplu.

Un alt aspect important pe care ” Save the date ” trebuie sa il atinga este calitatea si cantitatea informatiilor oferite: cum ajungi, locuri din apropiere in care te poti caza etc.

 

Revenind la Aighiun si Gener,  primul contact cu ei l-am avut anul trecut cand am avut placerea sa le fim alaturi la oficializarea relatiei lor din punct de vedere religios – vezi aici.

 

In noiembrie anul acesta avem placerea sa fim tot noi cei care vor face ca amintirile lor sa fie de neuitat, in calitate de fotograf de nunta.

 

Au ales un mod cu totul inedit sa isi anunte casatoria printr-un SAVE THE DATE insotit de un site dedicat in intregime acestui eveniment.

Dupa cum era si firesc, seria de fotografii a fost realizata tot de noi, pe plaja de la Hanul piratilor   fotografii pe care le puteti vedea mai jos.

Dora & Adi

www.orangephotos.ro

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAFI EVENIMENT – Teodora Adrian PENES