Skip to content

Parada Retromobil Club Constanta

fotograf constanta

Fotograf Constanta

Evenimentul organizat de Retromobil Club Romania-Filiala Constanţa s-a desfasurat sambata, 21 aprilie sub un soare de vara. 🙂

Incepand cu ora 12, in Piata Ovidiu au putut fi admirate o serie de masini de epoca. Conform Filialei Constanţa a Retromobil Club, “pentru ca o masina sa fie declarata istorica aceasta trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. In primul rand masina trebuie sa aiba 30 de ani vechime de la data fabricarii; ea trebuie sa fie originala si sa corespunda 100%, adica toate piesele ei sa fie originale si sa nu fie modificate. Apoi se face un dosar la Clubul Retromobil, iar o comisie verifica masina. Dosarul este trimis la Bucuresti unde o alta comisie Retromobil decide daca se atesta sau nu ca vehicul istoric.”

Daca aveti o masina care se incadreaza acestor conditii, trebuie sa mai stiti ca dupa primirea atestatului, veti merge la RAR (Registrul Auto Roman) unde în baza acestuia va fi verificata masina. Daca totul este în regula, se atesta pe cartea de identitate a acesteia ca este istorica. Automobilul nu trebuie sa aiba nicio urmă de rugina si trebuie sa fie perfect functional. O masina certificata ca fiind istorica este scutita de impozit si rovinieta si are un regim special pentru RCA. „Dacă eşti membru de cel puţin 6 luni al unui club Retromobil plăteşti 60 de lei pentru 6 luni sau 100 de lei pe an”, explică Dumitru Chirea.

Sursa: Adevarul

Plimbandu-ne printre masini, imaginatia isi vedea de lucru… cu sedinta foto TTD printre ele. 🙂

Ne vedem la anul la parada sau mai bine ne intalnim la nunta ta? Noi ca fotograf Constanta, voi ca cei mai frumosi miri. Cu sau fara masina istorica.

 

Dora si Adi,

Cateodata fotografi de timp liber.

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES