Skip to content

Mama Fest la Constanta. Targ de handmade.

fotograf nunta, fotograf nunta constanta

Fotograf Constanta

Credem ca din pasiuni iau nastere cele mai mari si de succes proiecte. In Romania exista o mare si frumoasa comunitate de mamici “muncitorete” care reusesc sa profite maximum de noptile “libere” pentru a da frau liber ideilor.

Fie ca este vorba de handmade, de pictura, croitorie, decoupage, fotografie, margelit sau alte si alte activitati diverse despre care poate nici nu stiati ca exista,  in WAHM este loc pentru fiecare.

Pentru ca toata lumea sa se bucure de frumos si sa “atinga” ce se vede pe facebook, weekendul acesta are loc la Constanta  Mama Fest de Paste. Mamicile creative expun pe parcursul a doua zile o parte din munca lor.

Unde?

La Tomis Mall, etaj 3( strada Stefan cel Mare nr 36-40)

Cand?

Sambata si duminica, respectiv 31.03.2018- 01.04.2018, intre orele 10.00- 18.00.

Fie ca este vorba de cadouri inspirate sau pur si simplu vreti sa vedeti cum arata mamele care muncesc (si ) noaptea, sunteti asteptati cu drag! 🙂

daca faci parte din categoria mamicilor “muncitorete”, poti lua legatura cu Olivia Grigore (olivia.grigore@wahm.ro), careia ii trimiți:

o descriere a ta și a proiectului tău
* maxim 5 fotografii reprezentative și foarte calitative
* link spre site
* povestește-ne despre cât de creativ îți vei amenaja standul

Vor urma o analiză și selecția proiectelor înscrise! Selecția punctează pe: creativitate, inovație, colecția de sărbători, diversitate, elemente de branding. Deasemenea, dacă dorești să participi cu un produs pentru tombola, trimite un mail tot pe olivia.grigore@wahm.ro

Mai sunt 3 zile. 🙂

Impreuna cu colegele mele va vom incanta privirile, cu siguranta, asa ca ne vedem, da? Voi fi acolo cu albume si fotografii. 

fotograf Constanta , fotograf nunta

 

Dora-  la targ in calitate de fotograf Constanta.

Adi-  de serviciu la studio.

Ramanem insa fotografii evenimentului tau.

 

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES