Skip to content

Sedinta foto de business

Fotograf constanta | Fotograf de nunta Constanta | Fotografie de portret business

Fotograf de nunta Constanta | Fotografie de portret business

Toti ne lovim la un moment dat de intrebarea: “ce fotografie sa imi pun in CV”?

Si pentru ca de cele mai multe ori intrebarea devine o dilema, sa stii ca exista solutia perfecta, asa cum ne place noua sa spunem.

In mod evident este vorba despre fotografia de studio, cu ajutorul careia CV-ul, contul de Linkedin sau orice mediu online in care ai nevoie sa arati “profi” va fi altceva. Un altceva care atrage atentia in mod diferit.

Indiferent ca esti angajat al unei companii, ca vrei sa iti cauti un alt job sau pur si simplu pentru ca vrei sa arati profesionalism in ceea ce faci.

Indiferent de domeniul in care activezi, fie ca esti antreprenor, manager sau…chiar baiatul de la cablu primul impact este decizional. 😎

Nu iti face griji de genul:” nu stiu sa stau la poza”, “nu stiu sa zambesc”… ai sa ramai surprins de cate stii sa faci in lumina potrivita. Si in mediul potrivit. Adica la noi in studio. 😉

Pentru ca timpul este acum, profita de oportunitati si fa alegerea corecta in ceea ce priveste fotografia de business si corporate.

Si nu uita: cheia afacerii tale este in mainile tale. Telul tau este sa deschizi usile potrivite; al nostru sa iti cream imaginea perfecta.

Fotografia de business este ca o carte de vizita; profita de avantajele pe care ti le ofera aceasta.

Dora si Adi,

Fotografi a ce te reprezinta.

Fotografi de nunta Constanta | Fotografi de portret business

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

[gmap-embed id=”5493″]