Skip to content

Boudoir. Indrazneste altfel pentru tine

Fotograf Constanta | Fotografie de studio | fotograf de nunta constanta | fotograf profesionist de nunta

Fotograf Constanta | Fotografie de studio

Boudoir- conform DEX–  se definea ca “Salonaș elegant și intim al unei femei” sau “Salon intim de primire al unei femei (mai ales din așa-zisa înaltă societate). Chiar daca astazi salonasul s-a redus  la masuta de toaleta in fata careia doamnele petrec ceva timp si care ascunde “trucuri” de frumusete, termenul este asociat cu fotografia de boudoir…

Care, zic cei de la F64 ca este “un gen fotografic axat pe modele care se înscriu în anumite standarde de frumusețe, surprinse în ipostaze erotice, îmbrăcate, semi nud sau nud.

De obicei modelele alese pentru acest gen de fotografie sunt profesioniste, iar imaginile sunt produse în scop comercial pentru: reviste, calendare, cataloage etc.

Uneori însă, și tot mai des în ultima vreme, subiectele sunt reprezentate și de modele amatoare, iar acest gen rămâne ca fiind o serie de fotografii produse în scop personal, artistic nu comercial.

Însă, în ambele cazuri se folosesc diverse echipamente de studio, diverse cosmetice sau sunt procesate în așa fel încât să iasă în evidență atuurile modelului.

În afară de publicul țintă care clar reprezintă o diferență majoră între aceste două genuri, fotografia de tip boudoir poate merge și către zona de fine-art ajungând la un stil de poveste, basm, axat pe frumusețea subiectului și a cadrului în care se află. Paradisul absolut.”

Doamnele care au ales sa fie fotografiate de noi  au ales sa isi faca un altfel de cadou care sa marcheze ceva semnificativ in viata lor.

Tu ai alege sa iti faci un astfel de cadou?

Pentru acest gen de fotografie, ma gasiti pe www.doraboudoir.ro.

Dora,

Fotograf al celor mai frumoase femei de pe Pamant.

Fotograf Constanta | Fotografie de studio

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

[gmap-embed id=”5493″]