Skip to content

Fotograf nunta in 22.02.2022

FOTOGRAF NUNTA

Fotograf nunta

22.02.2022

De ce am ales sa aducem in discutie – pe un site de fotografie-  ultimul palindrom al secolului? 

Pentru ca si noi credem in puterea cifrelor si mai ales, cifra 2 ne reprezinta. Asa cum multi dintre voi stiti, suntem o echipa. 

Echipa de 2 atat la studio si evenimente cat si in viata reala, unde formam un cuplu de ani buni. Formula aceasta de 2 nu este deloc intamplatoare: desi amandoi suntem creativi si pasionati de tot ce inseamna frumos, suntem firi diferite, cu viziuni diferite.

Cu insemnatate sau nu, suntem 2. 😊

Ne place ideea de inceputuri, de crestere, de viata si toate acestea au nevoie de 1+1.  Si ce altceva iti vine in minte cand spui asta?

Nunta Constanta.

Este un inceput de drum, o viata in… 2. Nunta este si un motiv minunat de celebrare alaturi de prieteni si oameni dragi, de rude pe care nu le-ai mai vazut de ceva timp si iti doresti sa fie alaturi de voi in aceasta zi de poveste.

Un cuplu este format din 2. Tot de 2 este nevoie pentru viata. Minunata cifra, asa este?

Fotograf nunta.

Pentru ca eu inteleg foarte bine emotiile miresei iar Adi pe cele ale mirelui. Pentru ca in 2 surprindem tot ce conteaza. Si pentru ca de fiecare data vrem sa va cunoastem inainte de eveniment; voi 2 si noi 2 stabilim astfel un fel de legatura si astfel in ziua nuntii veti sti deja cu cine va veti petrece o zi intreaga.

Punem toata pasiunea si cunoasterea  noastra in fotografiile pe care le facem, astfel ca amintirile voastre vor fi ca un film gata de rasfoit oricand. Suntem gata sa va cunoastem! 

Teodora si Adrian,

Fotografii trairilor tale.  

Fotograf nunta Constanta | Fotograf profesionist nunta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

Facebook
Email
WhatsApp
Pinterest

Pana ne vom cunoaste poti rasfoi pe blog, sa vezi cum am vazut noi evenimentele de pana acum.

fotograf profesionsit nunta
ACASA 2

FOTOGRAF NUNTA CONSTANTA

5/5
DESPRE

a way of feeling

ACASA 3

Rânduri catre tine.

În momentul în care scriu aceste rânduri OrangePhotos are deja o istorie. O istorie de 8 ani care începe într-un un mic oraș francez pe nume Orange. După tot acest timp, după toate nopțile nedormite, după sutele de ore petrecute în fața calculatorului pentru editare, acum este mult mai ușor să vorbesc despre stilul pe care l-am adoptat și perfecționat.

portofoliu
DE LA LUME ADUNATE

fotograf constanta

Very nice couple to work with . Very professional and talented . They had a lot of nice ideas for the pictures but they also take suggestions from the customers and work with that. The pictures look fantastic , natural colors and very good angles, everything looks perfect but somehow natural. This was also what made us want to work with them , the fact that their work looks natural without beeing too much worked upon. During the event they were at all times present and making sure they capture every ad hoc moment but also staging with us some pictures so that we have a good mix of both types of pictures. We definitely recommend working with them as it’s really fun time to have as well.

Natalia M
Cea mai frumoasa experiența alături de cei mai frumoși oameni Recomand din tot sufletul, ne-au făcut ziua nunții mult mai frumoasa, ne-au scăpat de emoții si alături de ei am reușit sa fim noi despre poze nu am ce sa spun, totul este la superlativ, cu siguranța noi vom apela la ei întotdeauna !

Roxana T
Cu Adi si Dora, am colaborat la nunta noastra si la sedinta foto de dupa nunta. Doi oameni deosebiti, minunati, prietenosi si foarte profesionisti. Ne-au fost alaturi atunci cand aveam cele mai mari emotii, nu doar surprinzand fotografii, ci ne-au ghidat si ne-au ajutat sa trecem peste emotii. Ceea ce m-a surprins, sau nu neaparat este faptul ca reusesc sa lege prietenii cu toti “clientii”. Acum inteleg motivul, fiindca nu este vorba doar de calitatea serviciilor ci si a lor ca oameni. Recomandam din suflet!

Denis I

Povestea Ta, Misiunea Noastra! Suna Acum!

Dedicat Amintirilor tale

acum pe blog

fotograf nunta constanta

fotograf nunta Bucuresti

Nunta de poveste in 3 pasi

fotograf profesionist nunta Bucuresti Fotografia de nunta in Bucuresti poate fi o provocare atunci cand vorbim despre sedinta foto? Cu siguranta da. Dar nu si atunci

Read More »