Skip to content

Fotograf nunta in 22.02.2022

FOTOGRAF NUNTA

Fotograf nunta

22.02.2022

De ce am ales sa aducem in discutie – pe un site de fotografie-  ultimul palindrom al secolului? 

Pentru ca si noi credem in puterea cifrelor si mai ales, cifra 2 ne reprezinta. Asa cum multi dintre voi stiti, suntem o echipa. 

Echipa de 2 atat la studio si evenimente cat si in viata reala, unde formam un cuplu de ani buni. Formula aceasta de 2 nu este deloc intamplatoare: desi amandoi suntem creativi si pasionati de tot ce inseamna frumos, suntem firi diferite, cu viziuni diferite.

Cu insemnatate sau nu, suntem 2. 😊

Ne place ideea de inceputuri, de crestere, de viata si toate acestea au nevoie de 1+1.  Si ce altceva iti vine in minte cand spui asta?

Nunta Constanta.

Este un inceput de drum, o viata in… 2. Nunta este si un motiv minunat de celebrare alaturi de prieteni si oameni dragi, de rude pe care nu le-ai mai vazut de ceva timp si iti doresti sa fie alaturi de voi in aceasta zi de poveste.

Un cuplu este format din 2. Tot de 2 este nevoie pentru viata. Minunata cifra, asa este?

Fotograf nunta.

Pentru ca eu inteleg foarte bine emotiile miresei iar Adi pe cele ale mirelui. Pentru ca in 2 surprindem tot ce conteaza. Si pentru ca de fiecare data vrem sa va cunoastem inainte de eveniment; voi 2 si noi 2 stabilim astfel un fel de legatura si astfel in ziua nuntii veti sti deja cu cine va veti petrece o zi intreaga.

Punem toata pasiunea si cunoasterea  noastra in fotografiile pe care le facem, astfel ca amintirile voastre vor fi ca un film gata de rasfoit oricand. Suntem gata sa va cunoastem! 

Teodora si Adrian,

Fotografii trairilor tale.  

Fotograf nunta Constanta | Fotograf profesionist nunta

Copyright © 2016 Orange Photography

FOTOGRAF NUNTA – FOTOGRAF BOTEZ – FOTOGRAF EVENIMENT – Teodora Adrian PENES

Facebook
Email
WhatsApp
Pinterest

Pana ne vom cunoaste poti rasfoi pe blog, sa vezi cum am vazut noi evenimentele de pana acum.

ACASA 1

FOTOGRAF NUNTA CONSTANTA

5/5

DESPRE NOI

a way of feeling

fotograf constanta

Orange este un orasel din sud-estul Frantei, cunoscut pentru unul dintre cele mai bine pastrate teatre romane din lume. Vizitandu-l, este aproape imposibil sa nu te indragostesti, asa cum ni s-a intamplat noua. Pasul catre fotografia de eveniment, fie ca este fotografie de nunta fie ca este fotografie de botez a reprezentat cursul firesc al pasiunii noastre si bineințeles dezvoltarea acesteia odata cu Orangephotos.ro ...

portofoliu

DE LA LUME ADUNATE

fotograf constanta

Teo si Adi sunt 2 oameni frumoși la suflet, care emană energie, veselie, pasiune, profesionalism, mult profesionalism, bucurie că ii ai alaturi. Reușesc să creeze povești din momentele unice din viață, prin fotografiile realizate. Cele mai frumoase fotografii de la Botez transmit emotii puternice si ne amintesc de toate sentimentele trăite în ziua respectivă. Va mulțumim din suflet pentru tot!!! P.S. : De abia așteptăm ședința foto de Crăciun în atelierul vostru minunat! 🤗😍🤗
fotograf constanta
Oana Gheauru
Corporate Account Manager
Atunci cand o fotografie te aduce mai aproape de clienți, înseamnă ca ai găsit partenerul perfect pentru businessul tău. Felicitări pentru profesionalism echipa Orange Photos!


fotograf constanta
Nicoleta Platon
Talent Acquisition Manager
Am avut plăcerea de a colabora cu echipa Orange Photos cu ocazia nunții mele. Pe lângă fotografiile superbe, am avut parte și de sfaturile lor, sfaturi bazate pe experiență și profesionalism, sfaturi care ne-au ajutat să transformăm un eveniment frumos într-unul de neuitat. Mulțumim Orange Photos! 😊


fotograf constanta
Ionel Ghidarcea
CMA CGM GROUP

Povestea Ta, Misiunea Noastra! Suna Acum!

Dedicat Amintirilor tale

acum pe blog

fotograf nunta constanta